Nedēļas laikā populāram Latvijas TV šovam piesakās teju 1000 cilvēku

tautaruna.lv 6.jūnijs 2020, 16:11
 
Publicitātes foto
Šovs ”Lauku sēta” popularitāti nezaudē – pieteikumus, lai piedalītos spēles septītajā sezonā, nedēļas laikā iesūtījuši gandrīz 1000 cilvēku, raksta "skaties.lv".

Kā atklāj šova veidotāja Indra Miziša, arī šosezon dalībniekus gaida pārsteigums. Skaidrs, ka tāpat, kā pagājušosezon, kad tika izsludināta puišu sezona un tajā negaidīti ieradās dāmas, noteikti nebūs.

To, kāda būs šī gada koncepcija, Miziša vēl intrigai patur noslēpumā, taču viņa akcentē, - šosezon droši var pieteikties visdažādākie ļaudis.

”Saņēmuši pirmos pieteikumus, redzam, ka piesakās ļoti daudzi Aigara tipa cilvēki: armijnieki un lauku ļaudis, kuri darba nebaidās, bet šosezon vēlamies iedrošināt pamēģināt arī tos, kuri līdz šim baidījušies pieteikties.

Šī vasara ir īstais laiks, lai izslēgtu datorus un dotos dabā arī tad, ja nekad neesi bijis laukos. Ja tava vasara allaž pagājusi, spēlējot datorspēles, mums tevi vajag ”Lauku sētā”! Jo spēļu stratēģijas šovasar vairāk, nekā jebkad būs nepieciešamas ”Lauku sētā”,” intrigu uzkurina Miziša.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:24

Jaunākās diskusijas