Svinot pandēmijas stingro ierobežojumu beigas, Krūmiņš sarīko varenu pasākumu

Viktorija Gabrjuna 3.jūnijs 2020, 9:20
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Lai nosvinētu pandēmijas laika stingro ierobežojumu beigas, miljonārs Jūlijs Krūmiņš paša izveidotajā Turaidas kvartālā Jūrmalā sarīkoja īstu ballīti, vēstīts Evijas Kalnbērzas materiālā "Uzņēmējs sarīko vērienīgu ballīti" izdevumā "Privātā Dzīve".
Krūmiņš uz ballīti bija uzaicinājis biznesa partnerus, draugus, kā arī Turaidas kvartāla iedzīvotāju bērnus, lai nosvinētu piekto gadadienu, kopš tika aizsākata šī kvartāla izveide, un vienkārši kārtīgi izpriecātos pēc gariem stingro ierobežojumos pavadītiem mēnešiem.

Ballīte notika visas dienas garumā, un viesi pulcējās grupās, lai nepārkāptu ārkārtējās situācijas noteiktos ierobežojumus - sanākt kopā ne vairāk kā 25 cilvēkiem.

Krūmiņš bija parūpējies par dažādām izklaidēm, tostarp, par gardu cienastu rūpējās slavenais šefpavārs Elmārs Tannis, un viesus izklaidēja pazīstamo burvju mākslinieku dēls Dante Pecolli.

Pats Krūmiņš piebilda, ka koronavīruss viņu nav nekādi ietekmējis, viņš turpina strādāt bez brīvdienām ar vērienīgiem starptautiskiem projektiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:21

Jaunākās diskusijas