FOTO! "Jūtūbere" Anete Ozoliņa neslēpj, ka joprojām cīnās ar pumpām

tautaruna.lv 1.jūnijs 2020, 21:02
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Modes blogere un latviešu "jūtūbere" Anete Ozoliņa publicējusi pavisam atklātu pašbildi, kurā redzama bez kosmētikas. Kā norāda Anete, tad viņa arī savā vecumā cīnās ar pumpām.

"Man ir 29 gadi un joprojām varu cīnīties ar pumpām, un tas ir ok! Jau kopš 12-13 gadiem man ir bijusi problemātiska āda. Zinu, ka pie tā "vainīgi" hormoni.

View this post on Instagram

A post shared by ANETE OZOLIŅA (@paradimodi) on

Te nu atkal kaut kas pamainījās un pēdējos 2 mēnešos ar mainīgiem rezultātiem esmu raiba kā Lieldienu oliņa! Es gan zinu, ka to visu atkal "salabošu" (bet vai tad kkas ir saplīsis?!). Nomainīju hormonu tabletes un sanāca šādi.

Protams, arī stress un sēras ir pielikuši savu pirkstu un tam līdzi arī drusku nepārdomāta ēšana. Bet zini ko? TAS VISS IR OK! Vienreiz jābeidz tie vājprātīgie skaistuma uzskati, aizspriedumi un sevis šaustīšana, mocīšana, nolikšana! Es esmu skaista tāpat! Un tu arī!! Patīk arī citāts, kuru vienmēr savos video izmanto @gossmakeupartist - "No makeup can mask an ugly heart!"
P.S. Esmu arī uzbarojusies par dažiem kilogramiem un man tas patīk!" ar dzīvi patiesi apmierināta ar Anete.

Jau vēstīts, ka pirms pāris mēnešiem Anete zaudēja savu uzticamo suņu meiteni Mariju, kurai viņa veltīja siltus atvadu vārdus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:24

Jaunākās diskusijas