FOTO: Ainaru Virgu aizvaino skats Liepājas centrā

Lelde Veinberga 1.jūnijs 2020, 17:22
 
Ģirts Ozoliņš/F64 Photo Agency
Leģendārās rokgrupas "Līvi" dalībnieku Ainaru Virgu sadusmojis skats Liepājas centrā - vietā, kur atradās milzu metāla ģitāra novietota pārvietojamā tualete.

"Liepājas arhitekti izdomājuši ideālu risinājumu ko novietot ģitāras vietā! Paldies, visu Liepājnieku vārdā! Šitais ir vienreiz kaut kas ar ko VISI varam LEPOTIES!" neapmierināts leģendārais mūziķis.

Liela daļa cilvēku komentāros pauduši sašutumu par šādu skatu pilsētas centrā un jautā, vai pārvietojamā tualete ir uz palikšanu. Savukārt citi norāda, ka foto "izrauts no konteksta". "Tas saucās - no konteksta izrauts citāts. Pa labi notiek ielas remontdarbi, pamatīga bedre izrakta. Laikam jau tā Pizza strādniekus savā tualetē nelaiž," zina stāstīt Kristīne.

Tāpat Virgas ierakstu pamanījis Liepājas mērs Jānis Vilnītis, kurš noskaidrojis situāciju un sniedzis atbildi: "Paldies, ka vērsāt uz šo faktu uzmanību. Noskaidroju, ka Zivju ielā 5 "Liepājas enerģija" veica siltumtrašu rekonstrukcijas un teritorijas labiekārtošanas darbus. Veicot šos darbus - labierīcību nodrošināšana darbiniekiem ir obligāta prasība. Labierīcību kabīnes vietas izvēle varēja būt estētiskāka - tur gan man Jums jāpiekrīt. Labierīcības kabīne no minētās adreses šodien ir pārvietota."

Pirms pieciem gadiem liepājnieku sašutumu raisīja pilsētas simbola aizvākšana - liela izmēra ģitāra, kas atradās pretī bijušajai rokkafejnīcai. Kā izrādās mākslinieka Reiņa Kuncīša darinātā ģitāra nonāca Rīgā, pie Latvijas 1. rokkafejnīcas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:04

Jaunākās diskusijas