VIDEO: Kivičs dzimšanas dienā atklāj, kā jūtas par savu dzīvi

tautaruna.lv 31.maijs 2020, 9:47
 
Vladislavs Proškins/F64
30. maijā Latvijas mūziķis Andris Kivičs atzīmējā savu 43. dzimšanas dienu un sociālajos tīklos dalījies ar pateicības vārdiem saviem sveicējiem. Tāpat viņš atklāj, kā jūtas šajā vecumā.

Video Andris pateicas visiem, kuri atcerējušies viņa vissvarīgāko dienu - dzimšanas dienu. Mūziķis atklāj, ka daudzi apvaicājušies, kā viņš šobrīd jūtoties.

"Ko es varu pateikt. Man šodien paliek 43. Es esmu priecīgs un laimīgs, apmierināts ar savu dzīvi. Man ir superīga sieva. Man ir trīs bērni un tūlīt būs ceturtais! Man ir ļoti mīlīgs sunītis," nelēpj Kivičs.

Arī profesionālajā jomā Andra dzīvē viss esot kārtībā, jo šogad iznācis viņa 11. mūzikas albums un izskatoties, ka rudenī būšot arī 12. albums.

"Man ļoti patīk mana dzīve un man ļoti patīk tas, ka es dzīvoju kopā ar jums, mīļie laikabiedri ļoti, ļoti interesantā laikā, kāds nav bijis nekad," pauž Kivičs.

View this post on Instagram

A post shared by Andris un Liene Kiviči (@andrislienekivici) on

Jau vēstīts, ka skatuves mākslinieks Andris Kivičs ir sašutis par valstī notiekošo. Sarunā ar žunālu »Vakara Ziņas« viņš atklāj gan savas jaunās vizuālās pārmaiņas, gan arī to, ka daudziem mūziķiem tik grūtajā laikā nebūt nesēž rokas klēpī salicis un turpina sniegt koncertus virtuāli.

«Man bārda ir apmēram mēnesi. Aiz gara laika var paeksperimentēt. Es nedaudz ataudzēju matus, tāpēc domāju, ka «jāatlaiž» arī bārda. Bārda man ir bijusi agrāk, tad, kad ar politiku ņēmos. Bet par bārdu neko daudz nevarēšu komentēt. Kivičs nogriezīs bārdu, kad beigsies šī afēra.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:56

Jaunākās diskusijas