Kaspars Zlidnis: Esmu no sirds iemīlējies dzīvē

tautaruna.lv 31.maijs 2020, 2:00
 
Vladislavs Proškins/F64
Mūziķis un ielu vingrotājs Kaspars Zlidnis dalījies ar filozofiskām atziņām par dzīvi.
Zlidnis bieži savā sociālās vietnes Instgram profilā dalās ar dažādām dzīves atziņām. Šoreiz ielu vingrotājs atklājis, kāpēc ir "iemīlējies dzīvē".

"Man vairs nav interesanta tā dzīve, kas ierobežota prāta radītos rāmjos, kuros ikdiena tiek aizvadīta nekontrolētā steigā, satraucoties par nenozīmīgām lietām, kuras mums patīk padarīt par svarīgām un nozīmīgām. Mani nespēj aizraut ārējās pasaules samākslotā spozme un virspusējība. Man nav interesantas tās sarunas, kuras vada ego un kuras ir ne par ko. To vietā es izvēlos saglabāt klusumu un nebūt par traucēkli šai dievišķai esībai. Cieņā noliecu galvu visa un visu priekšā un palieku sānis, nemanāms un mierīgs," pauž Zlidnis.

Viņš turpina: "Man nav interesantas tās attiecības, kurās viens otru cenšas ietekmēt un pakļaut savās interesēs. Es noskatos uz šīm attiecībām ar dziļu līdzjūtību. Man nav interesanta tiekšanās pēc parastiem ikdienišķiem un materiāliem mērķiem. Ar pateicību pieņemu to, ko dzīve man sniedz, pretī neko neprasot. Man nav interesantas mantas un lietas, kuru dēļ cilvēki nonāk materiālā verdzībā. Man nav interesanta šī izdomātā pasaule. Esmu atklājis pašu mūžību, kas, paslēpta aiz prāta mūriem, taču ir neierobežota spēka, prieka un mīlestības avots, kas ir nesatricināms un neizsmeļams, kam nav noteikumu un nosacījumu. Esmu atklājis dzīves un savu būtību, kas ir konstanta un nav pakļauta ārējiem apstākļiem un notikumiem. Esmu ieniris dzīves bezgalīgajos plašumos. Esmu bagāts ar to, kas un kā ir. Esmu no sirds iemīlējies dzīvē, taču tā nav emocionāla pieķeršanās, kas vienu dienu sajūsmina, bet jau nākamajā brīdī sāpina. Šī mīlestība neko neprasa, neko neņem, neko nedod. Tā visu pieņem- arī to, kas, cilvēkuprāt, ir nepareizs. Tā pieņem visus un visu bez izņēmuma, nešķiro labajos un sliktajos, savējos un svešajos, simpātiskajos un nevēlamajos. Šī mīlestība ļauj vienkārši būt un mīlēt dzīvi tādu, kāda tā ir."

View this post on Instagram

A post shared by Kaspars Zlidnis (@kasparszlidnis) on

Kaspars Zlidnis ir latviešu mūziķis un ielu vingrotājs. Plašākai sabiedrībai kļuva pazīstams kā grupas "Gain fast" solists. Kaspars ir arī dažādu raidījumu vadītājs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:24

Jaunākās diskusijas