Boriss Džonsons sācis sportot; bijusi nepieciešama arī karalienes atļauja

tautaruna.lv 27.maijs 2020, 20:30
 
REUTERS/SCANPIX/LETA
Britu premjers Boriss Džonsons turpina atgūt spēkus pēc tam, kad slimnīcā ārstējās no jaunā koronavīrusa Covid-19. Džonsons pat sācis nodaroties ar fiziskām aktivitātēm, kurām, kā izrādās, bija nepieciešama ar pašas karalienes Elizabetes II atļauja, vēsta “Mirror”.

Izrādās, ka ar karalienes atļauju Džonsons var izmantot Bekingemas pils dārzus un pieguļošo teritoriju, kuros aizvadīt savas skriešanas nodarbības.

Britu premjers jau iepriekš apliecinājis, ka cenšas piekopt veselīgāku dzīvesveidu un uzlabot fizisko formu.

Džonsonam dota atļauja sportošanai izmantot Bekingemas pils teritoriju, lai nodrošinātu drošu sportošanas vidi un izvairītos no kontakta ar citiem veselīga dzīvesveida piekopējām publiskās sportošanas vietās.

Jau vēstīts, ka aprīļa beigās 55 gadus vecais Lielbritānijas premjerministrs un viņa līgava Kerija pasaulē sagaidījuši dēlu.

Lielbritānijas premjerministrs Boriss Džonsons, kurš pēc inficēšanās ar Covid-19 vīrusu bija nonācis slimnīcā, atgriezies darbā vien aprīļa beigās.

Pēc izrakstīšanas no slimnīcas 12.aprīlī Džonsons atguva spēkus premjerministra lauku rezidencē Čekersā, ārpus Londonas.

Džonsons trīs dienas pavadīja intensīvās aprūpes nodaļā un vēlāk atzina, ka pēc inficēšanās ar koronavīrusu "lietas varēja attīstīties gan vienā, gan otrā virzienā".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:24

Jaunākās diskusijas