FOTO: Kaupera jaunākais dēls iemūžina tēti neparastā kadrā

tautaruna.lv 30.maijs 2020, 13:00
 
Vladislavs Proškins/F64
Grupas "Prāta Vētra" solists Renārs Kaupers savā Instagram profilā dalījies ar sirsnīgu foto, kuru esot radījusi viņa jaunākā atvase Ārons.

Publicētajā attēlā smaidošais Kaupers redzams ar paplukušu glābšanas riņķi dzeltenā krāsā. Kā norāda Renārs, viņam lielu prieku sagādājot dēla uzņemtie fotoattēli.

"[...]uzreiz vēl viens Ārona darbiņš, šoreiz jau fotogrāfa lomā - "Ķersim uz veselību, Kauper!" Foto sesijas pie Ārona ir tīrā bauda! Tās ilgst aptuveni 10-15 sekundes, bet rezultāts - nevar vien nopriecāties, jāspiež like," raksta Kaupers.
View this post on Instagram

A post shared by renārs kaupers (@driznaks007) on

Tikai 30 minūšu laikā pēc attēla publicēšanas tas jau saņēmis vairāk nekā 1100 atzīmes "patīk" un komentāros cilvēki pauž prieku par pozitīvo attēlu. "Mazajiem parasti izdodās vislabāk noķert tos mūsu-vecāku īpašos skatienus!" raksta viena no komentētājām.

Ārons Kaupers ir mūziķa Renāra Kaupera un viņa sievas Agneses jaunākais dēls, kurš piedzima 2011. gada 13. jūlijā. Pāra vecākie dēli - dvīņi Emīls un Edgars šobrīd spēlē Latvijā populārās grupas "Carnival Youth" sastāvā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:45

Jaunākās diskusijas