Medijs: Keita jūtas "nogurusi un ieslodzīta" pēc Harija un Meganas rīcības

Baiba Puriņa 30.maijs 2020, 12:41
 
GEORGE ROGERS/SIPA/Scanpix/Leta
Pēc prinča Harija un Meganas Mārklas lēmuma atteikties no karaliskajiem pienākumiem uz Keitas Midltones pleciem gulstas arvien lielāks pienākumu slogs, vēsta "E! News", atsaucoties uz žurnāla "Tatlers" materiālu.

Avoti žurnālam "Tatler" norādīja, ka Kembridžas hercogiene jūtoties "nogurusi un ieslodzīta", jo šobrīd viņas darbu apjoms esot milzīgs.

Kā norāda avots, lai gan hercogiene publiskos pasākumos redzama smaidīga, viņa patiesībā negrib tajos piedalīties. Pēc "Megsita" Midltonei esot bijis jāpiedalās daudz vairāk publiskos pasākumos.

"Viljams un Keita gribēja būt lieliski vecāki, taču Saseksas hercogi ir viņu trīs bērniem to lieguši," norāda avots, kas tiek dēvēts par tuvu prinča Viljama un Keitas Midltones draugu.

Šobrīd koronavīrusa pandēmija apturējusi arī karaliskās ģimenes ikdiens gaitas, taču Keita esot uzņēmusies papildu darbus. "Keita saprot, ka karaliskās ģimenes galvenais kredo ir pienākumi, pienākumi, pienākumi," norāda cits avots.

Jau vēstījām, ka Kembridžas hercogiene un prinča Viljama sieva Ketrina aizvien vairāk cenšas līdzināties karalienes tēlam, novērojuši Keitas draugi un karaliskās ģimenes locekļi. Tāpat ģimenei pietuvinātas personas atzīst, ka Keitu līdz galam nespēj iepazīt. Esot grūti izprast viņas būtību - viņa apņēmīgi rada maigas personas auru kā daļu no savas karaliskās personības.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:29

Jaunākās diskusijas