Atklāts, par ko pirms karaliskajām kāzām sastrīdējās Megana un Keita

tautaruna.lv 31.maijs 2020, 14:00
 
EP/SCANPIX/LETA
Iepriekš jau atklāts, ka prinča Viljama sieva Ketrīna nav spējusi atrast kopīgu valodu ar svaiņa prinča Harija izredzēto amerikānieti Meganu Mārklu. Tagad kāds ģimenei pietuvināts avots atklājis par ko īsti bija strīds starp abām dāmām, kas pat saraudināja Kembridžas hercogieni Ketrīnu, vēsta "The Sun".

Jau iepriekš tabloīdi vēstīja, ka strīds starp abām dāmām bijis saistībā ar gatavošanos kāzām. Tagad atklājies, ka nesaskaņas radījusi kāda nianse - vai līgavas māsām jāvelk zeķubikses.

Tā kā kāzas notika maijā, bija ļoti silts laiks, kas izraisīja diskusijas, vai līgavas māsām būtu jāvelk zeķubikses. Keita, kas vienmēr sekojusi karaliskajam protokolam, norādījusi, ka tās būtu tomēr jāvalkā, taču Megana iebildusi un uzskatījusi, ka tas nav nepieciešams.

Pēc kāzu foto var spriest, ka ieskaitot pašus mazākos, kā Keitas un prinča Viljama meitu princesi Šarloti, zeķubikses netika vilktas.

Avoti norāda, ka Kembridžas hercogiene Ketrīna un Saseksas hercogiene Megana ir ļoti dažādi cilvēki un viņu uzskati acīmredzami nesaskan.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:13

Jaunākās diskusijas