Znaroka jaunākā meita atklāj gadu glabātu noslēpumu

Lelde Veinberga 30.maijs 2020, 12:00
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Ar priecīgu vēsti nedēļas nogalē dalījusies bijušā Latvijas izlases hokejista un galvenā trenera Oļega Znaroka meita Alise, kura saderinājusies ar krievu hokeja zvaigzni NHL Ņujorkas "Rangers" uzbrucēju Artemiju Panarinu.

Modele savā Instagram kontā publicējusi foto, kurā redzama laimīga kopā ar savu mīļoto, parādot, ka zeltnesi rotā saderināšanās gredzens.

View this post on Instagram

A post shared by Alisa Znarok (@alisaznarok) on

Taču, kā liecina foto paraksts, tad pāris par savu īpašo dienu klusējuši gadu - pāris izrādās saderinājies jau pirms gada - 2019. gada 8. maijā.

View this post on Instagram

A post shared by Alisa Znarok (@alisaznarok) on

Nākamajā Instagram ierakstā Alise pateicas par siltajiem vārdiem un apsveikumiem.

Kā zināms, Alise ievērību Latvijā un pasaulē ieguvusi arī veiksmīgajai modeles karjerai. Modes skatēs viņu bieži atblasta arī ģimene.

Piemēram, pirms vairākiem gadiem, atgriežoties no Zviedrijas, kur Latvijas hokeja izlase aizvadīja pārbaudes spēles, teju pa taisno no lidmašīnas uz meitas modes skati ieradās arī izlases galvenais treneris Oļegs Znaroks.

Kaut arī Alise Znaroka Rīgas modes nedēļas laikā uz mēles bija redzama vairākkārt, par viņas lielo iznācienu toreiz varēja uzskatīt Katjas Šehurinas skati.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas