Prinča Viljama sieva "uzvedoties kā karaliene"

tautaruna.lv 26.maijs 2020, 19:42
 
REUTERS/SCANPIX/LETA
Kembridžas hercogiene un prinča Viljama sieva Ketrina aizvien vairāk cenšas līdzināties karalienes tēlam, novērojuši Keitas draugi un karaliskās ģimenes locekļi, vēsta britu tabloīds "Mirror".

Kāds avots vēsta, ka Keita cenšas "izdzīvot" karaļnamā "turot savu galvu zemu" un strādā pie mērķa, lai kļūtu par karalieni.

Tāpat ģimenei pietuvinātas personas atzīst, ka Keitu līdz galam nespēj iepazīt. Esot grūti izprast viņas būtību - viņa apņēmīgi rada maigas personas auru kā daļu no savas karaliskās personības.

"Es esmu pavadījis diezgan daudz laika ar Keitu, viņa ir "necaurejama". Nav nekā, kas patiktu vai nē," atklājis kāds no ģimenes. Savukārt Keitas draugi uzskata, ka viņa radīta karaliskās ģimenes dzīvesstilam. Hercogiene sevi modelē kā karalieni un runā kā karaliene.

Ketrīna ir prinča Viljama sieva, kurš ir prinča Čārlza un viņa pirmās sievas princeses Diānas vecākais dēls un Apvienotās Karalistes karalienes Elizabetas II mazdēls. Otrais cilvēks (pēc sava tēva) Lielbritānijas monarhijas mantošanas līnijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:11

Jaunākās diskusijas