Virsnīte vaļsirdīgi atklāj problēmas, ar kurām sastopas dzīvokļa remonta laikā

tautaruna.lv 30.maijs 2020, 19:22
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Televīzijas raidījumu vadītāja Kristīne Virsnīte sociālajā vietnē Instagram bieži dalās ar vaļsirdīgiem ierakstiem no savas ikdienas. Šobrīd Virsnīšu ģimenes dzīvoklī notiekot remonts un Kristīne atklāj savas izjūtas par to.

Virsnīte publicējusi attēlu, kurā redzama sēžam uz grīdas un baudām maltīti.

"Tā es šobrīd izskatos lielāko daļu sava laika - ar krāsu notraipītās trenuškās, jo #virsnīširemontē Kad sākām paši slīpēt, špaktelēt un krāsot savu dzīvokli, nenojautām, cik traki tas būs, jo katru rītu mostoties piezogas bomzīga sajūta - dzīvoklis ir aizkrauts, novilkts ar plēvēm un papīriem, visur krāsu bundžas, īsti neatceries, kurā kastē ko esi ielicis, virtuve ir izārdīta tiešā nozīmē, ēdam, piesēduši uz grīdas," savas pašreizējās ikdienas gaitas atklāj Kristīne.

Viņa atklāj, ka remonta laikā guvusi arī jaunas atklāsmes par sevi. "Taču es nenojautu arī to, cik milzīgu gandarījumu gūšu, krāsojot sienas, radiatorus, slīpējot un slaukot putekļus, meklējot ideālo dīvānu, sapņojot par virtuvi, kuru būvēsim. Mēs dzīvojam Rīgas centrā 20.gadsimta sākuma mājā, kur griesti super augsti, ar krāsni, kurā manāmi jūgendstila elementi, koka grīdām - mans Pinteresta sapnis un, kad visu būsim atkal uzfrišinājuši, ak, es negribēšu iziet no mājām! Man tik ļoti patīk minimālisma ideja, mums jau gadus četrus ir dzīvoklis, kuru nepiekraujam ar liekiem sūdiņiem, tas dod iespēju elpot," pauž Virsnīte.

Viņa gan neslēpj, ka remonts sagādājis arī nepatīkamus elementus. "Taču tas remonts, kā jebkuras citas pārmaiņas, ir ar brīžiem nepatīkamu pieskaņu, tā it kā ceļgali būtu tikko uz bruģa noberzti, taču tad, kad pārmaiņas būs notikušas, sēdēšu savā restaurētajā dīvānā un jutīšos kā iekodusies sulīgā mango, kura sula notek gar elkoņiem," saka Kristīne.

View this post on Instagram

A post shared by Kristine Virsnite (@kristine_virsnite) on

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas