Aviokatastrofā Pakistānā gājusi bojā arī slavena modele

Viktorija Gabrjuna 25.maijs 2020, 12:48
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Pakistānas pasažieru lidmašīnas "Airbus A320" katastrofā, tai piektdien nogāžoties valsts dienvidu pilsētas Karāči dzīvojamā rajonā, ir gājuši bojā 97 cilvēki, tostarp, slavenā paksitāniešu izcelsmes modele Zara Abida, raksta ārvalstu mediji.
"Modes industrija aviokatastrofā ir zaudējusi Zaru Abidu," mikroblogošanas vietnē Twitter pauda dizainere Hadidža Šaha.

Fotogrāfi, kas strādāja ar modeli, stāsta, ka fotogrāfijas ar Zaru vienmēr sanākušas dinamiskas un "dzīvas".

Tiek ziņots, ka pēc traģēdijas modeles brālis personīgi devās uz lidmašīnas katastrofas vietu, lai meklētu māsu.

Instagram Zarai Abidai bija 80 000 sekotāju. Likteņa ironija, taču viņas pēdējā soctīklos ievietota foto bija lidmašīnā. Lai gan tā bija fotosesija, Zaras sekotāji tajā saskatīja zīmi.

Zem foto modele rakstīja: "Lido augstu. Tas ir labi."

Pakistānas pasažieru lidmašīnas "Airbus A320" katastrofā, tai piektdien nogāžoties valsts dienvidu pilsētas Karāči dzīvojamā rajonā, ir gājuši bojā 97 cilvēki, bet divi izdzīvojuši.

Pakistānas pasažieru lidmašīnas "Airbus A320" katastrofā, tai piektdien nogāžoties valsts dienvidu pilsētas Karāči dzīvojamā rajonā, ir gājuši bojā 97 cilvēki, bet divi izdzīvojuši, sestdien paziņoja Sindas provinces Veselības ministrija.

Visi bojāgājušo pasažieru un apkalpes locekļu līķi ir atrasti katastrofas vietā pie pilsētas lidostas. Glābšanas operācija tika pabeigta sestdienas rītā.

Aviokompānijas "Pakistan International Airlines" lidmašīna bija ceļā no Pakistānas pilsētas Lahoras un tai bija jānolaižas Džinnas starptautiskajā lidostā Karāči.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:50

Jaunākās diskusijas