Anna Rozīte uzveikusi nopietnu atkarību

Viktorija Gabrjuna 25.maijs 2020, 14:30
 
Publicitātes foto
TV raidījumu un pasākumu vadītāja Anna Rozīte vietnē Instagram atklājusi, ka vinai izdevies uzveikt nopietnu atkarību.

Anna raksta, ka viņa bijusi atkarīga no cukura.

"Nedaudz par mani un cukuru! Es vienmēr, cik sevi atceros, esmu bijusi saldummīle! Man bija mans mīļāko saldumu tops, bet principā garšoja visi saldumi! Pirms doties vakarā uz mājām, ieiet tuvākajā veikalā pēc kāda gardumiņa, bija viens no maniem mīļākajiem dienas rituāliem! “Jo es taču to esmu pelnījusi!”, teicu es pati sev.

Uz “jaunības rēķina” kādu laiku nejutu no šī ieraduma nekādas sekas, tikai labsajūtu, ko sniedza cukurs manām garšas kārpiņām, bet ar laiku sāku ievērot mistisku nogurumu, pēkšņu aizkaitināmību, arī ādas stāvoklis mani īsti neapmierināja.

Par citām regulāras cukura lietošanas sekām es vēl neko nezināju! Ap to laiku intensīvāk sāku interesēties par uztura ietekmi uz mūsu veselību un pašsajūtu. Protams, nevar vainot tikai vienu cukuru pie visām Pasaules problēmām, ir svarīgs veselīgs uzturs kopumā, svarīgi sekot līdzi vai nav kādi deficīti utt., tomēr pats svarīgākais, ko es tajā brīdī beidzot ieraudzīju - ka saldumi man nav tikai ēdiens, tie man galvenokārt ir patīkamas emocijas un mierinājums.

Jā, man tiešām bija cukura atkarība! Jāatzīst, ka es šad un tad (kad jūtos sagurusi vai neizgulējusies) izjūtu šo manu seno, patīkamo ieradumu, bet šobrīd man ir zināmi dažādi instrumenti, kas palīdz veselīgi un mierīgi tikt ar to galā! Un nē, tas nav par striktu aizliegšanu, es mēdzu šad un tad apēst kaut ko saldu, tas ir par harmoniskām, nevis atkarīgām attiecībām ar saldumiem un ēdienu kā tādu," raksta Anna.

View this post on Instagram

A post shared by Anna Rozite ❤️ Prem Nirvana (@rozite) on

Jāpiebilst, ka Anna labprāt izmanto sociālos tīklus, lai komunicētu un motivētu arī savus sekotājus. Pirms kāda laika Anna Rozīte dalījās ar motivējošiem padomiem.

Anna Rozīte ir TV raidījumu un pasākumu vadītāja. 2018. gada vasarā viņa apprecējās, sakot jāvārdu sabiedrisko attiecību speciālistam Gintam Federam.

Jau vēstīts, ka Rozīte ikdienā priekšroku dod veģetāram un pārdomātam uzturam un ar saviem iepirkšanās paradumiem kaut nedaudz cenšas dzīvot "zaļāk".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:19

Jaunākās diskusijas