Virsnītes vīrs atguvis nozagto instagram profilu

tautaruna.lv 24.maijs 2020, 16:10
 
Ekrānšāviņš no instagram
Ar priecīgu vēsti sociālajā tīklā instagram dalījies TV raidījumu vadītājs Kristīnes Virsnītes vīrs Kaspars, kurš informējis, ka savā īpašumā atguvis viņam nozagto sociālā tīklā instagram profilu.
"Mans nolaupītais Instagram konts atkal pieder man! Šī bija kreizī nedēļa, kad pēkšņi sapratu, ka viss, kas šeit paveikts, ir izslīdējis no pirkstiem. It kā, kas tur tāds - virtuālā dzīve ne jau īstā, taču sajūta tāda it kā kāds būtu rakņājies manā mājā un paņēmis to, kas glabā vismīļākās atmiņas. Te ir ielikts tik daudz darba, tik daudz azarta un tikai, pazaudējot to, sapratu, ka tas nav tikai Instagram konts, tā ir daļa manas dzīves, ar kuru dalos un, kas man pašam sagādā grandiozu prieku. Paldies par jūsu vēstulēm manai sievai, ka gaidāt brīdi, kad atkal būšu savas virtuālās dzīves saimnieks, tā bija varena līdzi jušana! Es jau spodrinu katlus, asinu nažus, karsēju pannu un riktīgi gribu gatavot ne tikai sev, arī jums! Drošībai - nomainiet savam IG kontam paroli, uzlieciet tam dubulto aizsardzību, man kaut kā šķita, ka tas notiek ar citiem, mani nē, līdz kādā rītā sapratu, ka hakerisms ir pavisam īsts," pirmajā ierakstā pēc profila atgūšanas raksta Kaspars.

"Par to, ka atkal varu būt šeit, milzīgs paldies enģelim Santai no Instagram HQ Dublinā!"

Jau vēstīts, ka Kaspars nav vienīgā Latvijā zināmā persona, kurai gadījušās šādas nedienas ar sociālā tīkla instagram profilu. Iepriekš hakeri bija pamanījušies nočiept arī Intara Busuļa un radio balss Maijas Rozītes sociālā tīkla instagram profilu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:51

Jaunākās diskusijas