VIDEO! Skat, cik milzīgu kāpostgalvu izaudzējusi pasaulslavenā Opra

Baiba Puriņa 23.maijs 2020, 21:00
 
Ekrānuzņēmums no Instagram/Opra Vinfrija
Pasaulslavenā amerikāņu sarunu šovu vadītāja un veidotāja Opra Vinfrija sociālajā bilžu vietnē Instagram publicējusi video, kurā sajūsminās par milzīgu kāpostgalvu, ko viņai izdevies izaudzēt karantīnas laikā.

"Karantīna nav apturējusi zaļumus no augšanas. Man dārza darbi sagādā milzu prieku. Vai vēl kādam tie patīk?" video komentē Opra.

Publicētajā video Opra redzama ar milzīga izmēra kāpostgalvu, ko viņai izdevies izaudzēt savā dārzā. Slavenā filantrope nebeidz jūsmot par tās izmēru.

"Jūs neticēsiet, bet šī ir kāpostgalva izaudzēta manā dārzā," sajūsminās Vinfrija. Viņa uzsver, ka tā audzēšanā nav izmantotas ķimikālijas, tāpēc pārsteigums par tā izmēru ir jo iepriecinošāks.

View this post on Instagram

A post shared by Oprah (@oprah) on

Šobrīd pasaules rekords par lielāko kāpostgalvu uzstādīts 2012. gadā Aļaskā, ASV. Skota A. Roba izaudzētā kāpostgalva svēra 62,71 kilogramu.

Opra Vinfrija ir amerikāņu televīzijas sarunu šovu vadītāja, veidotāja un filantrope, labāk zināma pēc savā vārdā nosauktā, daudzkārt apbalvotā sarunu šova, kas ir kļuvis par visaugstāk vērtēto sarunu šovu vēsturē.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:32

Jaunākās diskusijas