Harijam nākas pārdot savas personīgās mantas

tautaruna.lv 22.maijs 2020, 12:49
 
Reuters/Scanpix/LETA
Britu prinča Harija fanus šokējusi kāda ziņa: karalienes Elizabetes II mazdēls sācis izpārdot savas personīgas mantas, raksta New Idea.
Kāds avots izdevumam atklājis, ka Harijs jau pārdevis trīs savas medību bises, katra no tām esot 60 000 dolāru vērta. Tādejādi Harijam ģimenes budžetu izdevās papildināt par 180 000 dolāru.

Izdevums vēsta, ka Harijam un Meganai patlaban nauda ir ļoti nepieciešama, jo viņiem ir daudz izdevumu. Proti, ir jāmaksā par māju, kuru viņi īrē Kalifornijā, tāpat jāturpina maksāt par Frogmore Cottage - savu māju Vindzorā, no kuras, pametot Lielbrtāniju, viņi nav atteikušies.

Turklāt, paziņojot par savu aiziešanu no britu karaļnama, Harijs un Megana apsolīja atdot 2.4 miljonus Sterliņa mārciņu, kas iztērēti Vindzoras kotedžas rekontrukcijai. Viņi jau sākuši izmaksāt šo parādu.

Savukārt to divu miljonu dolāru gadā, ko viņiem solījis princis Čārlzs no saviem personīgajiem ienākumiem, knapi pietiks, lai apmaksātu apsardzi, raksta izdevums.

Tiek piebilsts, ka pagaidām Harija un Meganas plāni par finansiālo neatkarību izskatās gaužām bēdīgi, jo nopelnīt uz zīmola "Sussex Royal" rēķina nav izdevies karalienes aizlieguma dēļ, Megana pandēmijas dēļ nav atgriezusies Holivudā, bet Harijs ir bez darba.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:44

Jaunākās diskusijas