Gundars Āboliņš vēršas pie līdzcilvēkiem

Viktorija Gabrjuna 20.maijs 2020, 17:30
 
Mārtiņš Zilgalvis/F64
Latviešu aktieris Gundars Āboliņš sociālajā tīklā Facebook vēršas pie sabiedrības, aicinot atbalstīt vietējos Latvijas ēdinātājus.
Tā vietā, lai izvēlētos maltīti lielajās retorānu ķēdēs, Āboliņš iesaka doties uz kādu vietējo kafejnīcu.

"Kā būtu, ja mēs kādas 3 reizes nedēļā dotos paēst ārpus mājas pie VIETĒJĀ LATVIJAS ĒDINĀTĀJA, un nedaudz padalītos ar ietaupīto budžetu, atbalsot mūsu pašu pavārus, viesmīļis un trauku mazgātājus? Lielās ķēdes un fāstfūdi šoreiz lai pagaida! Turklāt mūs, iespējams, gaida tikšanās ar sen neredzētiem draugiem!" raksta Gundars.

Tikmēr komentāro cilvēkiem dažādi viedokļi. Kāds pauž, ka tas varētu būt bīstami pandēmijas laikā, taču lielākais vairums atbalsta aktiera domu.

"Es par to pašu! Ar abām rokām gaisā, Gundar! Pat ne tikai par ēdinātājiem... par mazajiem uzņēmējiem / mājražotājiem kopumā. Mēs, piemēram, ģimenē esam atklājuši vairākus super labus, kvalitatīvus un, ko tur slēpt, arī makam +/- adekvātus vietējos produktus, par kuriem nebija pat mazākā nojausma, ka varētu ražot Latvijā un visticamāk, paliksim viņiem uzticami arī pēc šīs "KroņKrīzes". Vienīgi, gribētos apelēt arī pie uzņēmēju godaprāta, kuriem šo nevajadzētu uztvert par iespēju "uzvārīties", bet izķepuroties. Proti, neadekvāti mākslīgi uzskrūvēt cenas," teikts kādā komentārā.

Jāatgādina, ka iepriekš rakstījām par aktieri Egilu Melbārdi, kurš arī vērsās pie sabiedrības ar līdzīgu ieceri.

Melbārdis aicināja atbalstīt latviešu uzņēmējus, mūziķus un māksliniekus.

"Novēlu Veselo saprātu, Visiem izturību un Veselību. Un aicinu Latvijas iedzīvotājus, protams, iespēju robežās atbalstīt Savējos - ražotājus, pakalpojumu sniedzējus, mūziķus, māksliniekus!" rakstīja Melbārdis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas