VIDEO: Patmalniece atklāj trīs lietas, no kurām baidās

Baiba Puriņa 24.maijs 2020, 12:42
 
Jānis Vēveris/F64
Televīzijas kanāla STV Pirmā! raidījumā "Starp mums runājot" populārā modes māksliniece un gleznotāja Elita Patmalniece nosaukusi trīs lietas, no kurām baidoties.

Sarunas sākumā apspriests kādā tērpā Elita mazgā logus. "Trenūzenēs, skaidrs. Vai naktskreklā citreiz," smej Elita. Tāpēc, kad māksliniecei lūdz nosaukt trīs lietas, no kurām viņa baidās, pirmā lieta tiek nosaukta izkrišana pa logu. Jāteic, ka atbildes tapšanā Elitai piepalīdz raidījuma vadītājs Valdis Melderis.

Taču kā nākamo lietu, no kuras viņa baidoties, esot "izkrišana no dzīves". "Protams, bail ir arī saslimt," kā trešo baiļu iemeslu min Patmalniece.

Viņa gan norāda, ka ir reāliste un saprot, ka "ja tev jāslimo tad jāslimo", tāpēc viņai esot ļoti grūti nosaukt lietas, no kā viņa baidoties. "Jābūt pazemīgam, mierīgam un tad, lai notiek, kas notikdams," uzskata Elita.

Jau vēstīts, ka Patmalniece pievērsusies stilīgu sejas masku sūšanai. Ideja šūt aizsargmaskas Elitai dzima, kad pašai radās vajadzība pēc tādas. Māksliniece atzīst, ka viņas šūtās sejas maskas ir vieglai aizsardzībai un drīzāk kalpo kā stilīgs aksesuārs. "Tapuši jau vairāki simti. Par darba trūkumu sūdzēties nevaru," žurnālam "Privātā Dzīve" teikusi Elita.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:16

Jaunākās diskusijas