Dārta Daneviča beidzot komentē attiecības ar Artusu Kaimiņu

Viktorija Gabrjuna 13.maijs 2020, 11:30
 
Romāns Kokšarovs/F64
Nesen presē izskanēja runas, ka aktrise Dārta Daneviča ir kopā ar bijušo kolēģi un tagadējo politiķi Artusu Kaimiņu. Agneses Meieres materiālā "Pieņemiet mani, kāda esmu" izdevumā "Ieva" Dārta atklāj, kas patiesībā viņu saista ar Artusu.

Tāpat kā Dārtas bijušais draugs Niklāvs Kurpnieks iepriekš izteicās, arī pati Dārta uzsver, ka Artuss noteikti nebija šķiršanās iemesls.

Dārta un Artuss ir pazīstami ļoti sen. Runājot par it kā attiecībām, par kurām tika minēts medijos, Daneviča saka, ka baumas radušās gan tāpēc, ka Kaimiņš apmeklējis teātri, abi ir tikušies, gan, iespējams, arī tāpēc, ka viņa izšķīrās no Niklāva.

"Vai starp mums kas veidosies un sanāks? Kas to lai zina. Artuss trīsdesmit četras dienas pavadīja pašizolācijā, un tikai dažas dienas ir pagājušas, kopš viņš no tās ir iznācis. Jāpajautā Artusam, vai viņš mani aicinās uz tikšanos tagad, kad ir ticis laukā," sacīja Dārta.

Viņa uzsver, ka katra neizdošanās attiecībās rada bailes par nākamajām, un viņa ļoti baidās. Pēc tam, kad iepriekš attiecībās rīkojusies impulsīvi un strauji, tagad ir pieņēmusi lēmumu būt uzmanīgāka un piesardzīgāka.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:10

Jaunākās diskusijas