FOTO: Mariju Naumovu sadusmo redzētais mežā

Viktorija Gabrjuna 7.maijs 2020, 7:00
 
facebook.com
Dziedātāja Marija Naumova sociālajā tīklā Facebook publiski neslēpa sašutumu par redzēto Latvijas mežos. Runa ir par piesārņojumu, ar kuru Naumovai nākas saskarties ikdienu.

Publicējot vairākas fotogrāfijas no meža, Naumova uzrunāja Latvijas iedzīvotājus.

"Ciiilvēēēkiiiii! Vai tiešām bērnībā netika iemācīta mīlestība pret dabu, ka ir jārūpējas par to, nevis jāpiesārņo?! Katru reizi, kad atgriežos no pastaigas mežā, manas rokas ir pilnas ar pudelēm, bundžām, burkām, papīriem un citiem atkritumiem, kas nomesti zemē, bet es nespēju tiem paiet garām.... Vai tiešām ir tik grūti aiznest līdz miskastei visus šos "labumus"? Šīs taču ir mūsu kopīgās mājas," raksta dziedātāja.

Komentāros cilvēki piekrīt, ka piesārņot mežu - tā ir nožēlojama cilvēka rīcība un atklāj, ka diemžēl šāda problēma ir "globāla".

"Šī sērga Diemžēl ir Globāla. Mulsina tas,ka šie mēslotāji vienmēr atrod attaisnojumu. Vainīgs vienmēr ir kāds cits," teikts kādā komentārā.

Tāpat komentētāji pateicas Marijai par to, ka viņa mīl dabu.

Jāpiebilst, ka tā nebūtt nav pirmā reize, kad kāda Latvijas slavenība dziedātājs vāc atkritumus, ko dabā atstājuši cilvēki.

Kā rakstījām iepriekš, dziedātājs Intars Busulis pagājušā gada februārī sociālajā tīklā Facebook publicēja video materiālu, kurā varēja novērtēt cilvēku pastrādātos "nedarbus" dabā Sarkandaugavā.

Pēc tam martā saviem Instagram sekotājiem viņš parādīja, ka tur joprojām daba netiek saudzēta, cilvēki atkritumus izmet, kur pagadās.

Viņš kopā ar bērnu bija nodevies dabas sakopšanai un video parādīja, cik daudz atkritumu abi kopā savākuši.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:40

Jaunākās diskusijas