Rūta Reinika par godu svētkiem atrāda mammas šūto tautastērpu

tautaruna.lv 4.maijs 2020, 13:01
 
Emīls Desjatņikovs/F64
Šodien notiek akcija #tautastērpugājiens, kas aicina iedzīvotājus sociālajā vietnē Facebook publicēt attēlus ar saviem tautastērpiem. Rūta Reinika jau agrāk savu īpašo tautastērpu, kura darināšanā piedalījusies gan mamma, gan vecmāmiņas māsa saviem sekotājiem atrādījusi sociālajā vietnē Instagram.

Dziedātāja Laura Reinika māsa publicētajos attēlos demonstrē tautiskus svārkus ar jostu.

"Šovasar tiku pie sava tautastērpa (paldies vecmāmiņas māsai par uzausto svārku audumu un mammai par visu pārējo)," stāsta Rūta.

Komentāros Rūtas sekotāji neslēpj sajūsmu par skaisto tērpu. "Skaisti brunči un skaista valkātāja," raksta viena no komnetētājām. Arī Rūtas tētis, mūziķis Artūrs Reiniks, izmantojot emocijzīmes, atzinīgi novērtējis meitas attēlus.

View this post on Instagram

A post shared by Rūta Reinika (@ruta.reinika) on

Lai piedalītos akcijā #tautastērpugājiens, tauttērpu īpašniekiem vienatnē vai kopā ar ģimeni jānofotografējas savā tautas tērpā un foto jāpublicē savā profilā sociālo tīklu vietnē "Facebook". Publicēšana jāveic 4.maijā pulksten 12.00, pievienojot tēmturi #tautastērpugājiens. Svarīgi pārliecināties, ka iestatījumos ir uzstādīts, ka šī ziņa ir publiska. No iesūtītajām fotogrāfijām tiks veidots kopīgs video, dokumentējot šī gada neparasto situāciju kā vēsturisku liecību nākotnei.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:23

Jaunākās diskusijas