Mūrniece gatava palīdzēt citiem uzņēmējiem

Rita Lazda 26.aprīlis 2020, 13:11
 
Andrejs Strokins/ F64 Photo Agency
Šonedēļ plašu rezonansi sabiedrībā izsauca fakts, ka Rīgā vairākiem uzņēmējiem nav skaidrības par nākotni vien tā iemesla dēļ, ka pat šādā krīzes situācijā nav izdevies saņemt atbalstu no telpu īpašniekiem. Piemēram, arī populārā "Balzāmbāra" liktenis nav skaidrs, jo līdz pat šīs nedēļas beigām nav ziņu, ka būtu atlikts maksājums par telpu īri. Tiesa, šajā situācijā saviem amata brāļiem gatava palīdzēt uzņēmēja Linda Mūrniece.
"Mums ir dažas brīvas telpas - pirmajā stāvā - 15 un 21 kvm. Un vispār septiņi ne pārāk apdzīvoti stāvi, par kuru nākotni pagaidām nav skaidrības," savu ierakstu sociālajā tīklā facebook sāk uzņēmēja un viesnīcas Hotel "Roma" vadītāja Linda Mūrniece.

"Ja kādam problēmas ar iznomātājiem, kas nesamazina nomas maksu, pārvācieties pie mums. Pie mums viss draudzīgi. Kad būs labāki laiki, tad arī par naudu runāsim," savā piedāvājumā norāda uzņēmēja.

"Gribas dzīvību atpakaļ un varbūt kādu izglābt."

Jau vēstīts, ka kopš brīža, kad koronavīrusa Covid-19 radītās krīzes dēļ ar grūtībām nākas saskarties daudziem uzņēmumiem, L.Mūrniece neslēpj, kā tas skāris arī viņu. Viņa pastāstījusi gan to, kāpēc nācies atlaist darbiniekus, gan to, ka beidzot ar VID izdevies panākt vienošanos par nodokļu atmaksas grafiku. Vairāk par to lasi tautaruna.lv.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:13

Jaunākās diskusijas