Pļaviņš stāsta, kāda bijusi atgriešanās Latvijā

Rita Lazda 26.aprīlis 2020, 11:12
 
Romāns Kokšarovs/F64 Photo Agency
Pēc treniņnometnes Ēģiptē Latvijā atgriezies pludmales volejbolists Mārtiņš Pļaviņš ar ģimeni, kurš sociālajā tīklā instagram aprakstījis, cik tad vienkārši bijis nokļūt mājās.
"Bieži to nedaru, bet mazliet vēlējos padalīties ar pārdomām par mūsu “mazo” ceļojumu atpakaļ uz Latvijau. Vispirms liels paldies visiem, kas palīdzēja mums nokļūt atpakaļ LV, jo bez mūsu tuvāko cilvēku palīdzības tas nebūtu iespējams," raksta sportists.

"Mūsu ceļojums ilga 2 dienas un 22 stundas. Bērni šo pārbaudījumu izturēja godam. Sen nebiju izjutis, kā ir gulēt visu nakti uz grīdas un nākamo nakti - lidostā uz krēsliem, nevienam nenovēlu to sajūtu, kad no noguruma un izsalkuma reibst galva, bet ēdamais ir tikai, lai pietiktu bērniem."

"Biju cerējis, ka Minskas lidostā darbinieki būs mazliet izpalīdzīgāki ar padomu vai dokumentu sakārtošanu īpaši, ja esi nokrāvies ar mantām un esi ar 3 bērniem, bet laikam šajā dzīvē svešiniekam izlīdzēt - tas ir par daudz...un tad neatnāk bagāža! Un, protams, ka bija arī superīgi brīži, kad redzi smaidu bērnu sejās un viss ir kārtībā," norāda Mārtiņš.

View this post on Instagram

A post shared by Martins Plavins (@plavins_martins) on

Jau ziņots, ka G.Samoilova trenētie sportisti gribēja doties uz Pasaules tūres četru zvaigžņu posmu Kataras galvaspilsētā Dohā marta vidū, taču Katara liedza iebraukt tiem, kas divu pēdējo nedēļu laikā bijuši Ēģiptē.

Tāpēc G.Samoilovs, kurš šogad trenē divus pārus - Edgars Točs/Mārtiņš Pļaviņš un Aleksandrs Solovejs/Mihails Samoilovs, kopā ar sportistiem devās atpakaļ uz Ēģipti trenēties.

Sākotnējais plāns atgriezties Latvijā bija 22.aprīlī, jo 9.maijā bija plānots triju zvaigžņu Pasaules tūres posms Jūrmalā, kurš tika pārcelts uz nenoteiktu laiku.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas