Publicēts dokuments, kas atklāj Anastasijas Zavorotņukas patieso veselības stāvokli

tautaruna.lv 23.aprīlis 2020, 12:09
 
Tass/Scanpix/LETA
Krievijas mediju rīcībā nonācis dokuments, kas atklāj, kāda patiesībā ir krievu aktrises Anastasijas Zavorotņukas diagnoze, raksta starhit.ru, atsaucoties uz "Komsomoļskaja pravda".
Dokumentā teikts, ka 49 gadus vecā aktrise no 21.janvāra ārstējās Centrālās klīniskās slimnīcas onkoloģijas nodaļā ar diagnozi "glioblastoma".

Neskatoties uz smago diagnozi, ārsti aktrisei dod cerības.

"Vēža forma, kas ir Anastasijai, nav nāvējoša. Tagad viņai ir daudz labāk. Iespējams, viņa atgriezīsies normālā ikdienas ritmā un varēs pat strādāt. Anastasija tiek ārstēta ar jauna formāta medikamentu "Keytruda", kas ir tablešu formā," pauda kāds mediķis, kas vēlējās palikt anonīms.

Tāpat viņš atklājis, ka sākotnēji tika izoperēts audzējs, bet pēc laika parādījās vēl viens, izoperēts tika arī tas. Operācija bija veiksmīga. Patlaban noris ārstēšana.

"Zavorotņuka pagaidām ir vāja, bāla. Arī ārēji mainījusies. Pēc ķīmijterapijas viņai izkrita mati, taču tagad tie ataug. Viņa tagad pārsvarā atpūšas, lasa grāmatas, nekādu stingru ierobežojumu nav. Viņai ir lielas cerības izveseļoties. Ārsti paredz, ka viņa varētu dzīvot, kā iepriekš," piebilda speciālists.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:10

Jaunākās diskusijas