Unai Ulmei ar dzīvesbiedru nākas glābt ģimenes biznesu

Viktorija Gabrjuna 16.aprīlis 2020, 14:30
 
Nora Krevneva/F64
Žurnāliste Una Ulme, kas patlaban pārcēlusies uz dzīvi laukos, ar pie dabas gūto enerģiju no gandrīz 100 kilometru attāluma dalās ar dzīvesbiedru Gaiti Burbu, kas palicis Rīgā pārstrukturizēt sava biznesa - veikala iDille un restorāna Buržujs - darbību, lai noturētos virs ūdens ierobežojumu dēļ raisītās ekonomiskās krīzes periodā, vēstīts Intas Mengišas materiālā "Una Ulme glābj ģimenes biznesu no 100 kilometru attāluma" izdevumā "Kas Jauns".
Una neslēpj, ka patlaban aktīvi glābj savu ģimenes biznesu. Ulme saka, ka šie ģimenes biznesi - veikali iDille un retorāns Buržujs - ir bijuši smagi, "tādi īsti rūpju bērni".

"Pašlaik nodarbinām 20 darbiniekus un, ņemot vērā krīzi, darām visu, lai darbību uzturētu un cilvēki nebūtu jāatlaiž," pauž Ulme.

Ulme ar asarām acīs neslēpj, ka visi ieguldījumi restorānā tikai tagad sāka atmaksāties, beidzot varēja uzlepot, bet nu uz laiku ir nācies to slēgt.

Žurnāliste gan uzsver, ka abi ar dzīvesbiedru cenšas nenokārt degunu un ir pārorientējušies uz piegādēm. Ir izveidots interneta veikals idille.lv, kur tiek piedāvāta gan veikala produkcija, gan restorāna Buržujs ēdienu sagataves, ko var pasūtīt.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:21

Jaunākās diskusijas