Juris Millers par Lindas Mūrnieces biznesa nedienām: Valdība rīkojusies cūcīgi!

Lelde Veinberga 10.aprīlis 2020, 19:21
 
Oksana Džadana/F64 Photo Agency
Žurnālists un pasākumu producents Juris Millers viesojies pie uzņēmējas, viesnīcas "Hotel Roma" vadītājas Lindas Mūrnieces, lai atbalstītu viņu un viņas biznesu šajā krīzes laikā.

"Pēdējo trīs nedēļu laikā es no mājām devos ārā tikai galējas nepieciešamības spiests - lai iepirktu pārtiku un tamlīdzīgi.

Šodien es vēlējos atbalstīt cilvēku, kuru pazīstu jau daudzus gadus, un pret kuru Latvijas valdība ir rīkojusies ne tikai netaisni, bet pat cūcīgi.

Ja vari, atnāc arī tu uz kafiju, tēju vai glāzi vīna pie Lindas Mūrnieces pašā Vecrīgas sirdī!" aicina Millers.

Jau vēstīts, ka Mūrniece publiski atzina, ka Valsts ieņēmumu dienests (VID) nav viņas biznesam piešķīris dīkstāves pabalstu. "VID manam uzņēmumam atteica pabalstu. Formāli - parāds uz martu, kas katru gadu ir, jo pēc nesezonas martā tikai sākam atkopties. Pagājušajā gadā nomaksātie darba devēja 354 000 eiro un VID piešķirtā bronza kā godīgam nodokļu maksātājam nav ņemti vērā," mikroblogošanas vietnē Twitter rakstīja viesnīcas vadītāja.

Savukārt VID norāda, ka lemjot par dīkstāves pabalstu piešķiršanu, tas vadās pēc Ministru kabineta noteiktajiem kritērijiem - tiem pretrunīgus lēmumus pieņemt mums nav iespējas.

Mūrniece bija viena no pirmajām uzņēmējām, kura publiski paziņoja, ka gatav viesnīcā uzņemt cilvēkus, kuriem 14 dienas jāpavada pašizolācijā. Viņa arī neslēpa, ka viesnīcā pieteikušies uzturēties arī cilvēki, kuri vienkārši vēlas atpūsties no radušās situācijas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:19

Jaunākās diskusijas