Nikolajevs atklāj, ar ko sasirdzis

tautaruna.lv 9.aprīlis 2020, 19:22
 
ITAR-TASS/SCANPIX/LETA
Pēc tam, kad ar koronavīrusu inficētais Krievijas dziedātājs Ļevs Ļeščenko producenta Igora Krutoja māsas Allas dzimšanas dienas ballītē apskāvās ar viesiem, inficēto skaits Krievijas slavenību aprindās varētu pieaugt, pagājušajā nedēļā rakstīja "ural.kp.ru". Ar aizdomām par koronavīrusu Covid-19 hospitalizēts Igors Nikolajevs, kurš šodien sociālajā tīklā instagram publicējis ierakstu, kurā atklāj, ar ko tad īsti saslimis.

Garā ierakstā sociālajā tīklā instagram I.Nikolajevs publiski pateicas saviem ārstējošajiem ārstiem, medmāsām, slimnīcas personālam. Viņš norāda, ka daudzi no viņiem 24 stundas ilgajā darba dienā nav varējuši nedz novilkt speciālos aizsargtērpus, nedz brilles un cimdus.

"Pneimonija atkāpās, esmu mājās, bet vēlos uzrunāt visus, kas ir tādā pašā situācijā. Nevajag domāt, ka uzreiz esat pilnīgi vesels, esat supermens. Uzmanīgi un pakāpensiki atgriezieties normālā dzīvē," saka krievu estrādes mākslinieks.
View this post on Instagram

A post shared by Игорь Николаев/Igor Nikolaev (@igor_nikolaev_music) on

Jau vēstīts, ka kā noskaidroja krievu medijs, tad nedēļu pirms ballītes Krievijā ieviesa karantīnas režīmu tiem, kas atgriezušies no ASV. Un Ļeščenko atgriezās mājās tieši no koncertiem ASV. Dziedātājs režīmu neievēroja un tomēr apmeklēja pasākumu.

Rska zonā ir daudzas Krievijas slavenības, tostarp, Nikolajs Baskovs, Oļegs Gazmanovs, Irina Alegrova, Vladimirs Vinkors, Aleksandrs Buinovs, Ļera Kudrjavceva, Alsu, Valērijs Ļeontjevs, Aleksandrs Serovs, Ani Lora, Aleksandrs Reva un citi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:18

Jaunākās diskusijas