Karaliskā ģimene ar lūgumu vēršas pie Harija un Meganas

Rita Lazda 9.aprīlis 2020, 22:02
 
PA/SCANPIX/LETA
Neilgi pēc "Megxit" pieklusušas runas par Harija un Meganas lielajiem plāniem. Lai gan zināms, ka ģimene uzturas Losandželosā, tomēr līdz šim plašāk nebija izskanējis, kāpēc tā īpaši vairs necenšas par sevi atgādināt.
Kā raksta tabloīds "Express", tad Saseksas hercogu pārim bija lieli nākotnes plāni, kurus kā izrādās tagad ietekmējusi koronavīrusa Covid-19 pandēmija.

Izrādās, ka ņemot vēra notiekošo pasaulē, karaliskā ģimene Harijam un Meganam lūgusi atlikt sava fonda un sociālo vietņu prezentāciju, tā vietā izvēloties dažas nedēļas padzīvot privāti un bez liekas uzmanības.

Jau vēstīts, ka Lielbritānijas prinča Harija dzīvesbiedre amerikāņu aktrise Megana Mārkla tikusi pie pirmā darba pēc paziņojuma par distancēšanos no karaļnama un ierunās studijas "Disney" dokumentālo filmu par ziloņiem, pavēstījusi studija.

Filma tiks laista klajā straumēšanas pakalpojumā "Disney+" 3.aprīlī. Tā būs viena no vairākām dabas tematikas filmām, ko studija laidīs klajā, atzīmējot Zemes mēnesi.

Filma seko līdzi ziloņu ģimenes 1600 kilometru garajam ceļojumam pāri Kalahari tuksnesim.

Harijs un Megana janvārī šokēja pasauli, paziņojot, ka turpmāk vairs nebūs karaļnama augstākās amatpersonas, atsakās no oficiālajiem pienākumiem un centīsies iegūt finansiālo neatkarību.

Kopš pagājušā gada nogales viņi bāzējas Vankūveras salā, Kanādā, un oficiāli pārtrauks karaļnama pienākumu veikšanu 31.martā.

Pāris sūrojas, ka britu preses lielā uzmanība, kas dažkārt robežojusies ar vajāšanu, bijusi neciešama.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas