Kivičs: Kāda jēga taisīt Covid-19 analīzes

tautaruna.lv 10.aprīlis 2020, 9:30
 
Edmunds Brencis/ F64
Mūziķis Andris Kivičs allaž nav kautrējies izteikt savu viedokli par dažādām tēmām. Jau ne reizi vien viņš paudis savu viedokli par koronavīrusa pandēmiju. Šoreiz mūziķis jautā, kāda jēga ir taisīt Covid-19 testa analīzes.

Mikroblogošanas vietnē twitter Kivičs pauž neizpratni par to, kāpēc jātaisa vīrusa tests, ja galu galā visu izšķir imunitāte.

"Kāda jēga taisīt analīzes uz Covid-19, ja, kā apgalvo mūsu ticamie mediji, terapijas nav, un visu izšķir iedzimtā imunitāte. Nesaslimi - labi, saslimi -organisms pats tiks galā. Vai netiks," raksta Kivičs.

Kāds twitter lietotājs iesaistās diskusijā ar mūziķi, paužot, ka ,vienīgais iemesls ir tāds, ka lai tie, kuri ir slimi, nestaigātu apkārt neapslimdinot citus un, lai valsts varētu sekot slimnieku skaitam.

Savukārt Andris uzsver, ka tas ir absurds.

"Sanāk absurds. Valsts slimnieku skaitam varētu sekot, ja pārbaudīti būtu visi, bet tagad mēs zinām, es domāju, varbūt 10% no visiem," raksta Kivičs.

Jāatgādina, ka iepriekš Kivičs izteicies par to, kāda jēga katru dienu uzzināt, cik saslimuši ar Covid-19.

"Kāda jēga katru dienu uzzināt, cik slimi. Labāk, lai stāsta, kā imunitāti stiprināt, kura sēžot mājās, stresā točna neuzlabojas," mikroblogošanas vietnē twitter rakstīja mūziķis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:31

Jaunākās diskusijas