Mūrniece strādās viesnīcas restorānā ar bārmeni

Viktorija Gabrjuna 8.aprīlis 2020, 13:11
 
facebook.com
Bijusī iekšlietu ministre un tagadējā "Hotel Roma" vadītāja Linda Mūrniece nākusi klajā ar iepriecinošu vēsti. Neskatoties uz to, ka viņai nācās slēgt viesnīcu un atlaist darbiniekus, bet Valsts ieņēmumu dienests atteica pabalstu, Linda turpinās darbu viesnīcas restorānā "Mazais Otto".

Linda raksta, ka restorānā strādās divatā kopā ar bārmeni.

"Un - ziniet - man apnika sērot un domāt par slikto. Dīkstāves pabalstu manam uzņēmumam nepiešķīra, gandrīz visi manējie ir aizgājuši no darba. Bet es un bārmenis vēl nebijām uzrakstījuši atlūgumus. Tātad - varam strādāt.

Izliekam terasīti, ievērojam lielas atstarpes un pie galdiņiem sēdinām pa divi. Mums ir cimdi, dezinfekcijas līdzekļi un svaigs gaiss, jo terase.

Juridiski mēs to varam atļauties. Emocionāli gribam. Un ceram, ka tā ir atgriešanās dzīvē. Zinām, ka neko nepelnīsim, nodokļus maksāsim, lai ko par to nedomātu. Bet mēs būsim darbā un būsim pieejami tiem, kas noilgojušies pēc pasēdēšanas ar dzēriena glāzi saulītē. Ēdienu gan nebūs, virtuve skumji tukša. Bet riekstiņi pie pavasara dzērieniem būs pieejami. Ja kāds pēc mums ilgojas - tiekamies, sākot no rītdienas 12 un tā katru dienu," raksta Mūrniece.

Komentāros Mūrnieces Faceook sekotāji novēlēja viņai veiksmi un pauda pārliecību, ka viss izdosies.

"Rīta labākā ziņa iekš telefona, latvieši neīd, latvieši dara!" teikts kādā komentārā.

Kā rakstījām iepriekš, lai gan neilgi pēc ārkārtējās situācijas ieviešanas Latvijā valdība pieņēma lēmumu par finansiālu atbalstu darba ņēmējiem, viesnīcas "Hotel Roma" vadītāja Linda Mūrniece mikroblogošanas vietnē twitter vēstīja, ka Valsts ieņēmumu dienests (VID) dīkstāves pabalstu atteicis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:09

Jaunākās diskusijas