Kubasova, iespējams, saslimusi ar Covid-19

Viktorija Gabrjuna 7.aprīlis 2020, 14:30
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Modele Diāna Kubasova, kas patlaban atrodas Indonēzijā, sociālajā vietnē Instagram paziņojusi - iespējams, viņai ir koronavīruss.
Diāna stāsta, ka vairākas dienas viņai bijusi temperatūra, viņa jutusies slikti, un kopumā mājās esot trīs tādi cilvēki ar temperatūru.

Kubasova saka, ka ir aizdomas par koronavīrusu, taču Bali, kur viņa patlaban atrodas, ir problemātiski veikt testu. Jāsaskaras ar informācijas trūkumu. Beigās modele noskaidro, ka testa veikšanai viņai jādodas uz slimnīcu, uz kurieni viņa arī devās.

Kā tika vēstīts, Kubasova šajā trauksmainajā laikā, kad pasaule satraukta par jaunā koronavīrusa izplatību, bauda atpūtu skaistajā Bali.

Vēl pirms gada vēstījām, ka Diāna savos 30 gados ir apceļojusi jau 68 valstis. «Mans dzīves moto vienmēr bijis - teikt jā visām dzīves iespējām! Jo tās mums ir ne tāpat vien! Drosmīgajiem taču pieder pasaule,» viņa uzskata. «Sakot jā, esmu apceļojusi jau 68 valstis, vairākas reizes lēkusi ar izpletni un gumiju, peldējusies ar haizivīm, turējusi lauvu aiz astes un piedzīvojusi daudzus citus neiedomājamus piedzīvojumus! Man patīk dzīvot dzīvi traki un pilnvērtīgi,» atzīst daiļā modele.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:16

Jaunākās diskusijas