Kašers ar draugu atklāti par "iziešanu no skapja"

tautaruna.lv 6.aprīlis 2020, 14:38
 
Ekrānšāviņš no video
Multimākslinieks Kašers jeb Kaspars Blūms-Blūmanis kopā ar savu draugu Jāni viesojies Maijas Rozītes-Krištopanes vadītāja "youtube.com" raidījumā, kur abi atklāti pastāstījuši par "iziešanu no skapja".

Raidījumā "Personība" multimākslinieks pastāstījis, ka, pirmkārt, viņam bijis svarīgi pašam sev būt patiesam. Vienmēr, kad Kaspars bērniem skolās vadījis lekcijas viņš to arī atkārtojis, bet aizbraucot prom, viņš sapratis, ka pats nav 100% patiess.

"Un tad vienā diena, kad biju pietiekami pārliecināts, sapratu, ka esmu gatavs to pateikt. Es neko nenožēloju," saka Kaspars. Viņš arī neslēpj, ka pirmais mēnesis pēc atklātības par savu seksuālo orientāciju bijis grūts- nācies piedzīvot gan pastiprināto preses uzmanību, gan to, ka pēkšņi tiek atteikti kādi jau iepriekš sarunāti projekti.

Savukārt, multimākslinieka Kašera otrā pusīte Jānis norāda, ka viņa ģimene jau iepriekš zinājusi par šādu dzīves aspektu, arī draugi ir lietas kursā, tāpāt viņš nekautrājas atbildēt tiem, kuriem interesē šis jautājums.

Tiesa, Jānis pamanījis, ka pēc tam, kad publiski tapa zināms par viņa un Kašera attiecībām daudziem pēkšņi sācis interesēt daudz kas par viņa dzīvi. Visu Jāņa un Kašera interviju varat apskatīt šeit.

Jau vēstīts, ka par savām attiecībām ar Jāni Kaspars pirmo reizi 2019.gada novembrī informēja sociālajā tīklā instagram.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:46

Jaunākās diskusijas