Dziedātāja Dafija pastāsta, kā tikusi sazāļota, nolaupīta un izvarota

Baiba Puriņa 6.aprīlis 2020, 13:32
 
Reuters / Scanpix /LETA
Dziedātāja Dafija atklājusi sīkākas detaļas par četrām nedēļām, kuru laikā tikusi sazāļota, izvarota un aizvesta uz ārzemēm, atklāj BBC.

Februārī dziedātāja pēc daudzu gadu klusēšanas nāca klajā ar paziņojumu, ka viņa tikusi sazāļota, turēta gūstā un izvarota. Tagad dziedātāja atklāj sīkākas detaļas par notikušā apstākļiem.

"Tā bija mana dzimšanas diena un es tiku sazāļota restorānā. Pēc tam biju sazāļota četras nedēļas un aizvesta uz svešu valsti," stāsta Dafija. Dziedātāja neatceras, kā nokļuvusi lidmašīnā. Viņa esot ievietota viesnīcas istabā, kur tikusi izvarota.

Zvaigzne sacīja, ka gribējusi bēgt, taču baidījusies, ka sagūstītājs izsauks policiju. "Es nezinu, kā man pietika spēka izturēt tās dienas. Es jutu, ka kaut kas man stāv blakus un palīdz palikt dzīvai," atklāj Dafija.

Dafija norāda, ka atgriezusies Lielbritānijā kopā ar sagūstītāju, kurš draudējis viņu nogalināt. Viņa neesot jutusies droša par notiekošo ziņot policijai, jo badījusies par savu dzīvību.

Dziedātaja nedēļām neesot nevienu satikusi.

Pēc notikušā Dafija vēlējusies mainīt vārdu un izskatu, kā arī pārcelties uz citu valsti, taču izlēmusi par notikušo runāt un atgriezties mūzikas biznesā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:29

Jaunākās diskusijas