Interneta hits: latviešu slavenības nofilmē Covid-19 veltītu video

Viktorija Gabrjuna 6.aprīlis 2020, 11:30
 
Vladislavs Proškins/F64
Par īstu sensāciju sociālajos tīklos kļuvis latviešu slavenību uzņemts video, kurā tiek atgādināts, cik svarīgi ir regulāri mazgāt rokas.

Video inicatīvu savā Instagram profilā ievietojis šovmenis Renārs Zeltiņš.

"Draugi, mazgājam rokas, sargājam sevi un citus! Nododam ziepju stafeti tālāk! Paldies, komandai!" raksta Zeltiņš.

Video redzamas tādas slavenības kā Dons, Renārs Kaupers, Intars Busulis, Andris Bulis, Rihards Lepers, basketbolists Dāvis Bertāns un citi. Slavenības cits citam pasniedz roku mazgāšanas līdzekli, tādejādi atgādinot, cik svarīgi ir regulāri mazgāt rokas.

View this post on Instagram

A post shared by Renārs Zeltiņš (@renarszeltins) on

Video Instagram noskatīts vairāk nekā 30 000 reizes, cilvēki neskopojās arī ar pozitīviem komentāriem. Video novērtēja arī veselības ministre Ilze Viņķele.

Jāatgādina, kā iepriekš izteikušies mediķi, viens no galvenajiem piesardzības pasākumiem, lai pasargātu sevi no jaunā koronavīrusa, ir bieža roku mazgāšana.

"Pēc iespējas biežāk mazgājiet rokas ar ziepēm un tīru ūdeni vismaz 20 sekundes, īpaši pēc šķaudīšanas, deguna izšņaukšanas, klepošanas un uzreiz pēc sabiedrisko vietu apmeklēšanas. Ja ziepes uzreiz nav pieejamas, lietojiet ādai paredzētos antiseptiskos līdzekļus, kas satur vismaz 60% alkohola," pauž mediķi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:24

Jaunākās diskusijas