Dziedātājai Pinkai konstatēts jaunais koronavīruss

Baiba Puriņa 4.aprīlis 2020, 9:06
 
EPA / Scanpix / LETA
Dziedātāja soctīklos apvēstījusi, ka arī viņai konstatēts jaunais koranavīruss, vēsta "E!".

Pinka esot pilnībā atveseļojusies no Covid-19, kuru viņai konstatēja pirms divām nedēļām. Dziedātāja arī pavēstījusi, ka ziedos vienu miljonu ASV dolāru Covid-19 krīzes novēršanai.

Dziedātāja sociālajā vietnē Instagram atklājusi, ka pirms trim nedēļām viņas trīs gadus vecajam dēlam parādījušies simptomi. Dziedātāja veikusi testus un atklājies, ka viņai ir Covid-19. Viņa arī atklāj, ka pirms pāris dienām tests veikts atkārtoti visiem ģimenes locekļiem un tas izrādījies negatīvs.

Jau vēstīts, ka vairākas pasaules slavenības paziņojušas par pozitīviem Covid-19 testiem. Kā viens no pirmajiem to publiski paziņoja aktieris Toms Henks. Arī princim Čārlzam konstatēja Covid-19, taču pēc septiņu dienu karantīnas, princis atgriezies pie saviem pienākumiem un atklāj, ka viņam simptomi bijuši viegli.

Pink jeb P!nk (īstajā vārdā Alesija Beta Mūra, angļu: Alecia Beth Moore) ir ASV mūziķe, dziesmu tekstu autore un mūzikas producente. Vispasaules popularitāti mūziķe Pink ieguva pēc sava pirmā veiksmīgā singla "There You Go" izdošanas 2000. gadā. Ieguvusi divas Grammy balvas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:59

Jaunākās diskusijas