Sedokovai bažas par finansiālo stāvokli

Rita Lazda 3.aprīlis 2020, 11:40
 
Vyacheslav Prokofyev/TASS/SCANPIX/LETA
Krievu dziedātājai Annai Sedokovai raizes sagādājis fakts, kā nokārtot finanšu saistības laikā, kad koronavīrusa Covid-19 pandēmija pamatīgi ietekmējusi daudzu uzņēmumu finanšu stāvokli.
"Ģimene Bizness. Komanda. Es dzirdēju par 14. aprīli. Es dzirdēju par 14. aprīli. Uzņēmumā izveidoja ātrās reaģēšanas komandu. Es sev ielēju džinu un toniku, dubultā džinu un brīdināju ģimeni, ka neiziešu no istabas, " sociālajā tīklā instagram raksta mūziķe.

Viņa neslēpj, ka nezina, kā rīkoties tālāk. Tā kā viņai ir uzņēmums, kurā tiek algoti darbinieki, tad viņai raizes sagādā fakts, kā samaksāt 20 darbiniekiem, ja pašai tuvākajā laikā nav gaidāms neviens koncerts.

"Es izdzēru divas tabletes baldriānu. Es meditēju. Es domāju labas domas, bet ļoti uztraucos par tiem, kuri savu dzīvi uzticējuši man," neslēpj latviešu basketbolista Jāņa Timmas mīļotā.

Anna arī uzsver, ka dzīvē ir gadījies visādi, tomēr vienmēr bijis darbs. "Debesīs, lūdzu, dodiet mums spēku. Sniedziet mums iemeslu. Dodiet mums spēku vienkārši gaidīt un nedomāt par rītdienu."

View this post on Instagram

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova) on

Ziņu aģentūra LETA jau vēstīja par Krievijā pieņemtajiem mēriem koronavīrusa Covid-19 tālākas izplatības ierobežošanā.

Krievijas prezidents Vladimirs Putins ceturtdien paziņoja par "nestrādāšanas" režīma pagarināšanu līdz 30.aprīlim ar darba algas saglabāšanu.

Viņš televīzijā translētā uzrunā tautai pavēstīja, ka nepieciešamības gadījumā tiks veikti papildu pasākumi cīņai ar koronavīrusu un nestrādāšanas režīms var tikt saīsināts.

Pēc Putina teiktā, šobrīd izdodas pasargāt gados vecos cilvēkus un bērnus, taču situāciju Maskavā pašlaik nav izdevies mainīt.

Putins pagājušajā trešdienā izsludināja "nestrādāšanas nedēļu", saņemot darba algu, no 28.marta līdz 5.aprīlim.

Saskaņā ar oficiālajiem datiem Krievijā ar Covid-19 vīrusu inficējušies 3548 cilvēki, no kuriem 30 miruši.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:09

Jaunākās diskusijas