Megsits ir oficiāli noticis; Harijs un Megana publicē emocionālu paziņojumu

Baiba Puriņa 4.aprīlis 2020, 13:32
 
PA/Scanpix/LETA
Šonedēļ princis Harijs un Megana oficiāli atkāpās no karalisko pienākumu pildīšanas un savā Instagram profilā publicēja emocionālu paziņojumu.

Pāris publicējis attēlu, kurš vēsta: "Paldies par šo kopienu, par atbalstu, par iedvesmu un kopīgo apņemšanos padarīt pasauli labāku."

Emocionālajā komentārā pie attēla Harijs un Megana atsaucas uz pasauli pārņēmušo jaunā koronavīrusa pandēmiju un norāda, ka, lai gan šobrīd pasaule šķiet trausla, viņi tic, ka ikvienam ir iespēja veikt pozitīvas pārmaiņas. Tāpat viņi norāda, ka šobrīd svarīgākā ir cilvēku veselība un labklājība, kā arī risinājumi pandēmijas radītajām problēmām.

"Kā visi, kas meklē savu lomu šajās globālajās pārmaiņās, kas ietekmē mūsu ieradumus, arī mēs koncentrējamies uz jaunu dzīves nodaļu, lai saprastu kā varam vislabāk sniegt savu ieguldījumu," teikts komentārā. Viņi norāda, ka darbs turpinās arī tad, kad viņi nav publisiki redzami.

Beigās pāris lūdz visiem parūpēties par sevi un citiem.

Ierakstu abi parakstījuši vienkārši kā Harijs un Megana.

Tā kā pāri vairs nesaista karaliski pienākumi, Harijs un Megana vairs neizmanto arī pils komunikācijas speciālistus.

View this post on Instagram

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Jau vēstīts, ka Harijs un Megana janvārī šokēja pasauli, paziņojot, ka turpmāk vairs nebūs karaļnama augstākās amatpersonas, atsakās no oficiālajiem pienākumiem un centīsies iegūt finansiālo neatkarību.

Kopš pagājušā gada nogales viņi bāzējas Vankūveras salā, Kanādā, un oficiāli pārtrauks karaļnama pienākumu veikšanu 31.martā.

Pāris sūrojas, ka britu preses lielā uzmanība, kas dažkārt robežojusies ar vajāšanu, bijusi neciešama.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:04

Jaunākās diskusijas