Fitnesa modele Paula Freimane šajā pašizolācijas laikā nonākusi pie svarīgas atklāsmes

tautaruna.lv 5.aprīlis 2020, 21:22
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Fitnesa trenere un modele, "MonacoFit" aplikācijas izveidotāja Paula Freimane saviem sekotājiem vietnē Instagram atklājusi, ko viņai devis šis laiks, kad cilvēki aicināti strādāt no mājām, pašizolēties, kā arī publiskā dzīve ir apstājusies.

"Es šodien iedomājos.. kā es vēlos būt atpakaļ savā “normālajā” ikdienā, bet es sapratu, kaut ko ļoti būtisku.. tā nebija normāla ikdiena!

Mūžīgā steiga, mūžīgā vēlme paspēt izdarīt trīs lietas reizē un desmit citām lietām pateikt “nav laika, vēlāk!”. Tajā ikdienas skrējienā es pārstāju priecāties par būtiskām un mazām lietām.. par dabu, svaigu gaisu, pirmo pavasara tauriņu un par skaisto saulrietu aiz loga, jo galva vienmēr bija pilna ar lietām, kuras vēl ir jāpaspēj izdarīt.

Tā “normālā” vecā dzīve, nemaz vairs nešķiet tik normāla. Šis periods noteikti daudziem ir licis paskatīties uz dzīvi no cita skatu punkta. Atgriežoties pie ierastās ikdienas, esmu apņēmusies apstāties uz brīdi vai tik ilgi cik tas būs nepieciešams, lai atgādinātu par īsteno savu dzīves laimi.

Nedomā par to - ko šis periods tev ir atņēmis. Domā - ko tas tev ir iedevis," aicina aizdomāties sportiskā Paula.
View this post on Instagram

A post shared by Paula Freimane (@paolafreeman) on

Jau vēstīts, ka aizvadītā gada otrajā pusē pie lasītājiem nonāca Paulas grāmata "Zelta sastāvdaļa", kas pilna ar veselīga uztura receptēm. Tā kļuva par vienu no pirktākajām lasāmvielām grāmatnīcās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:47

Jaunākās diskusijas