Princis Čārlzs pastāsta par cīņu ar koronavīrusu

Rita Lazda 1.aprīlis 2020, 18:21
 
PA Wire/PA Images/SCANPIX/LETA
Aizvadītajā nedēļā tika vēstīts, ka ar koronavīrusa Covid-19 izraisīto slimību saslimis arī princis Čārlzs. Šodien publicēts video, kurā viņš stāsta par slimības gaitu un atveseļošanās procesu.

Uzrunā publicētajā video princis Čārlzs norāda, ka viņam bijuši viegli koronavīrusa Covid-19 simptomi.

"Piedzīvojot šo procesu un cīņu ar koronavīrusu, laimīgā kārtā varu teikt, ka man bija relatīvi viegli simtomi. Šobrīd esmu slimības otrā pusē, taču tas nenozīmē, ka man nav jāievēro sociālā distancēšanās un vispārējā izolācija," norāda Čārlzs.

"Tā kā mēs visi mācāmies, šī ir dīvaina, nomākta un bieži satraucoša pieredze, kad ģimenes un draugu klātbūtne vairs nav iespējama un pēkšņi tiek atņemta normāla dzīve."

"Es un mana sieva domājam par tiem, kuri šajā laikā zaudējuši savus mīļos un tiem, kuri spiesti pavadītu laiku slimībā, izolācijā un vientulībā," saka Čārlzs.

Kā zināms, tad šobrīd pašiozlācijā atrodas arī prinča Čārlza sieva Kamilla, kurai koronavīrusa Covid-19 tests bijis negatīvs.
Princis pašizolācijā Skotijā pavadīja septiņas dienas, kad uzzināja par testa rezultātu. Prinča simptomi bija mēreni.

Princis Čārlzs septiņas karantīnas dienas pavadīja karaliskās Balmoralas pils Berkhalas mājā.

Atbilstoši valdības vadlīnijām visiem cilvēkiem, kuriem ir simptomi, pašizolācijā jāpavada septiņas dienas, savukārt visiem viņu mājsaimniecības cilvēkiem pašizolācijā jāpavada divas nedēļas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:36

Jaunākās diskusijas