TV žurnāliste par redzēto meža takās: Rukšu tiešām netrūkst!

Lelde Veinberga 2.aprīlis 2020, 0:03
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Kā daudzi Latvijas iedzīvotāji, arī televīzijas žurnālistes Kristīnes Žildes-Krēvicas ģimene izmanto iespēju laiku pavadīt ārā, pie dabas. Tomēr žurnāliste dalās ar skumju secinājumu - dabas takās netrūkst izmestu atkritumu.

"Iešana mežā mums nav nekas jauns. Meklējam takas prom no maģistrālēm, kas šai laikā “biezas” kā Jomas iela jūlijā. Par laimi, koku pietiek visiem, un nekas nelīdzinās mežam pavasarī.

View this post on Instagram

A post shared by Kristīne Žilde-Krēvica (@k.zilde.krevica) on

Skumji vien, ka divgadniekam ik pa laikam jāpaceļ cimdiņš, sašutumā saucot: “Uksis!” Rukšu tiešām netrūkst. Pa pudelei, papīram, cigaretes izsmēķim atrodas pat visgleznainākajās ainavās.

Atdarīsim mežam ar labu par patvērumu, ko tas sniedz mūsu prātiem un ķermeņiem! Iesim mežā, bet SAKOPSIM aiz sevis!" aicina žurnālistes ģimene.

Jau iepriekš vēstīts, ka iedzīvotāji ziņojuši par piemēslotiem mežiem un takām. Savukārt citi, arī sabiedrībā pazīstami cilvēki, brīvo laiku izmanto, lai vāktu dabā izmestos atkritumus.

Savukārt, ņemot vērā Latvijā noteikto ārkārtējo situāciju Covid-19 pandēmijas dēļ, Lielās talkas organizatori pieņēmuši lēmumu pārcelt pasākumu no šā gada 25.aprīļa uz 16.maiju, liecina organizatoru publicētā informācija.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas