VIDEO: Tukumniece sportiskā veidā iedvesmo cilvēku kronavīrusa krīzes laikā

Viktorija Gabrjuna 5.aprīlis 2020, 13:48
 
Ekrānšāviņš no video/Bez Tabu
Deju pasniedzēja, tukumniece Sonora valstī izsludinātās ārkārtējās situācijas #paliecmājās apstākļos laiku lieki netērē: ar savu divus gadus veco labradora šķirnes mīluli satuvinājusies kā nekad, saskanīgā tandēmā trenējoties gan dzīvoklī, gan zem klajas debess, vēstīja raidījums "Bez Tabu".
Deju pasniedzēja Sonora no Tukuma Covid-19 infekcijas izplatības dēļ noteiktās ārkārtējās situācijas apstākļos ievēro aizliegumu pulcēties, tāpēc klātienē deju nodarbības nerīko.

Viņai grūtības nesagādā sociālā distancēšanās, jo, trenējoties dzīvoklī un zem klajas debess, sievietei ir lieliska treniņu kompanjone - divus gadus vecā labradora šķirnes kucīte Berija.

Sonora filmē aizraujošus treniņu video, kuros sieviete un viņas četrkājainā mīlule iemūžinātas ne vien kopā skrienot, bet arī izpildot citus fiziskus vingrinājumus. Berija arī lieti noder kā dzīva “hantele”, veicot pietupienus.


"Mums tradīcija: skriet 5-10 kilometrus. Bieži ir tā, ka es nevaru noskriet 7-10 kilometrus. Bieži ir tā, ka viņa jau pie piektā vairs negrib. Šajā periodā mēs skrienam biežāk. Man ir kalendārs, kur atķeksēju, cik noskrienam, kādā laikā. Arī taisu pietupienus ar viņu rokās. Astoņas reizes pietupos. Forši izmantot kā hantelīti. Nevajag nemaz stienīšus. Berija sver 32 kilogramus. Tagad, karantīnas laikā, varbūt smagāka. Ir interesanti. Kaut vai piepumpējoties iesit ar ķepu," stāsta Sonora.


Pietupšanos ar Beriju rokās Sonora demonstrējusi sekotājiem sociālajā tīklā, kur arī aicinājusi citus uz fiziskām aktivitātēm ar saviem mīluļiem.


"”Instagram” uztaisīju izaicinājumu. Ieliku, kā pietupstos astoņas reizes ar suni, izaicināju draudzeni. Vienīgi viņai trīs kilogramu smags suns. Tā tas aizgāja tālāk kā izaicinājums. Es domāju, ka izdomāšu vēl kādu izaicinājumu," piebilst Sonora.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:19

Jaunākās diskusijas