Iluzionisti Pecolli lūdz palīdzību sava sapņa īstenošanai Latvijā

Viktorija Gabrjuna 31.marts 2020, 17:20
 
facebook.com
Slaveno burvju mākslinieku Pecolli ģimene sociālā tīklā Facebook pavēstījusi par savu ideju - izveidot Latvijā Brīnumu/Burvju triku muzeju un Iluzionisma teātri. Lai šo ieceri realizētu, nepieciešama līdzcilvēku iesaiste.

Kā raksta Dace Pecolli, koronavīrusa pandēmijas iespaidā radās arī finansiālas grūtības un bija divi varianti - aizmirst par sapni vai meklēt jaunas idejas, kā to realizēt. Iluzionisti izvēlējās otro variantu.

"Reiz burvju mākslinieku Pecolli ģimenei bija ... IR Sapnis. Izveidot Latvijā Brīnumu/Burvju triku Muzeju un Iluzionisma teātri. 20 gadus Pecolli cītīgi strādāja un iegādājās interesantus brīnumu rekvizītus muzeja ekspozīcijai.

Beidzot 2019.gada decembrī ar Altum palīdzību izdevās kredītā iegādāties piemērotu ēku - bijušo kinoteātri Liesma Rīgā. Februārī tika sākti remontdarbi pie iekšējās telpu pārbūves ( starpsienas nojaukšana), kam vajadzēja turpināties kopā ar citiem kosmētiskā remonta darbiem. Februāra beigās sākās Pecolli viesizrāžu tūre Amerikas teātros, kura tā arī nepaspēja pa īstam sākties pasaules ārkārtas situācijas dēļ un tūre marta sākuma beidzās. Līdz ar to 1,5 gada plānošanas un ieguldījumu gads aizgāja nebūtībā.

Pecolli ģimenei ir 2 varianti: 1) aizmirst par savu sapni un atdot Burvju muzeju atpakaļ Altum uz realizāciju citiem, 2) uzrotīt piedurknes, meklēt sponsorus, sadarbības partnerus, barterus, palīgus un pašiem doties un krāsot sienas u.c. darbus. Mēs izvēlamies ceļu par savu sapni vēl iestāties un darīt. Mūsu Burvju muzejam ir jau dots vārdiņš - MYSTERO un bija paredzēta skaista burtu izkārtne ar lampiņām, kā senajos teātros.

MYSTERO atklāšana vēl šobrīd plānojas 3.oktobrī 2020.gadā ar fantastisku brīnumu pilnu Muzeja/Teātra atklāšanas pasākumu," raksta Dace.

Viņa lūdz arī līdzcilvēkus iesaistīties, ja šī ideja viņiem liekas interesanta.


"Ja Jūs šī gandrīz pasaka kaut kāda veidā saistīja ļoti, ļoti gaidīšu Jūsu piedāvāto pasakas turpinājumu, idejas, ieteikumus, dalīšanos u.c.
Piedāvājums! Tam, kas ir ar mieru turpināt sienas domontāžu var ņemt sev līdzi kvalitatīvos gāzbetona blokus, kurus akurāti varot izzāģēt ar fuksīti.
Meklēju kontaktus arī Būvuzņēmumos, kā arī sienas un griestu krāsu veikalos - lai, iespējams, bartera veidā varētu sarunāt krāsas 1000 m2 virsmas krāsošanai 2 kārtās. Telpā nepieciešams arī izlīdzināt līmeni grīdai un bija plānots pārklāt visu ar grīdu ar melnu industriālo linoleju. Ēkā izstādes Ekspozīcijas koridoros sienu virsma ir normāla un gatava krāsošanai - pagaidām krāsotāji esam mēs. Jāizveido arī labierīcību telpa cilvēkiem ar invaliditāti. Jāizveido arī stikla vitrīnas ejsponātiem. Kā arī gaidīšu arī kādus ieteikumus lampiņu izkārtnes izstrādei. Katrai iesaistītajai labajai Dvēselei noteikti izdomāšu, kā pateikties.


Es TICU, ka brīnumi notiek, es ticu, ka kopībā ir spēks, es ticu, ka tam, kam ir jānotiek, tas notiksies, es ticu, ka ja tu dari darbu, kas šo pasauli dara skaistāku, tad pasaule top skaistāka. Es un Tu to varam," raksta Dace.

Jāatgādina, ka iepriekš rakstījām, ka koronavīrusa pandēmijas dēļ burvju mākslinieku Pecolli 11 cilvēku komandai ceļš no ASV uz Latviju izvērtās gluži vai par īstu elli.

Kā stāstīja Dace Pecolli, ģimene ar šova "Zemūdens burbuļu šovs" komandu atradās ASV, kad uzzināja, ka koronavīrusa pandēmijas dēļ Latvijā tiek slēgtas robežas un viņiem dotas divas dienas, lai atgrieztos mājās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:17

Jaunākās diskusijas