Megana Mārkla vēlas, lai Harijs atrod darbu

Rita Lazda 30.marts 2020, 19:22
 
GEORGE ROGERS/SIPA/SCANPIX/LETA
Izrādās, ka aiziešana no karaliskās ģimenes nav tik vienkārša, kā, iespējams, iepriekš plānojusi Megana Mārkla. Kāds vārdā nenosaukts karaliskās ģimenes avots pastāstījis, kā Megana pat likusi vīram atrast darbu, raksta tabloīds "Express".
Aiziešana no karaliskās ģimenes Saseksas hercogiem nozīmē arī to, ka nu par ģimenes finansiālo stāvokli lielākoties būs jārūpējas pašiem. Lai gan iepriekš izskanējis, ka viņi vēl daļēji kādu naudu saņems no karaliskās ģimenes, tomēr, iespējams, visām vēlmēm ar to nepietiks.

Kā stāsta kāds anonīms avots, tad Megana pēc "Megxit" pamatīgi nobažījusies, kā veiksies ar iepriekš tik labā finansiālā stāvokļa saglabāšanu un darbu Holivudā, tāpēc ieteikusi, ka arī vīram būtu jāmeklē kāda nodarbe, kas ģimenei nesīs finansiālu labumu. Tiesa, šo varētu apgrūtināt fakts, ka Harijs nekad īstu darbu nav strādājis, taksta tabloīds.

Jau vēstīts, ka pārim, iespējams, arī nāksies pašiem gādāt par savu apsardzi gadījumā, ja viņi izlems dzīvot ASV. Oficiālais "Megxit" datums ir 31.marts.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:57

Jaunākās diskusijas