Anna Rozīte gandrīz neiziet ārā no mājām

Viktorija Gabrjuna 30.marts 2020, 14:30
 
Publicitātes foto
TV raidījumu un pasākumu vadītāja Anna Rozīte vietnē Instagram dalījusies ar atklāsmi par Latvijā piedzīvoto "gandrīz karantīnu", kuras laikā no mājām viņai gandrīz nesanāk iziet.
Anna gan raksta, ka no mājām neiziet aizņemtības dēļ.

"Izrādās, ka nav obligāti bija braukt uz ārzemēm, lai piedzīvotu gandrīz karantīnu! Pietiek būt RSU studentam un strādājošai skolnieces mammai un no mājām gandrīz nemaz nesanāk iziet ārā :) Es laikam nekad dzīvē tik ļoti neesmu gaidījusi Lieldienas, kad varēšu uzelpot un ieplānot kādu nesteidzīgu pastaigu pie dabas (kur, protams nav arī citi cilvēki)! Kad varēšu izbaudīt klasisko pašizolāciju, ar galveno moto: “beidzot man ir laiks tam un tam..” Bet šis nav par žēlošanos, jo studijas un savus projektus esmu izvēlējusies pati labprātīgi un apzināti! Un priecājos par to, ka man tie ir! Nerunājot jau par meitu.

Šis ir stāsts par novērtēšanu! Nekad nebūtu iedomājusies, ka tik ļoti priecāšos par došanos uz veikalu un vienkārši baudīšu stāvēšanu pie luksafora, gaidot zaļo gaismu! Tas ir kaifs, jo tas ir limitēti! Katram mākonītim zelta maliņa, man šķiet, ka šī situācija mums iemācīs ne tikai mazgāt rokas, bet arī pa īstam novērtēt to, kas mums ir dots! Esmu droša, ka daudzi cilvēki šajā posmā daudz ko jaunu uzzina par sevi!" pārdomās dalās Anna.

Arī iepriekš Anna ir izteikusies par koronavīrusa pandēmijas tēmu.

Rozīte atklāja, ka straujās koronavīrusa izplatības gan Eiropā, gan Latvijā mainījusi savus plānus, proti, bija nācies atcelt ceļojumu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:05

Jaunākās diskusijas