Viktorija Bekhema pārsteidz fanus ar foto, kurā redzama bez kosmētikas

tautaruna.lv 29.marts 2020, 22:00
 
Reuters / Scanpix /LETA
Futbolista Deivida Bekhema sieva un modes dizainere Viktorija Bekhema pārsteigusi fanus ar foto, kurā redzama mājās bez kosmētikas.

Arī Bekhemu ģimene izvēlējusies pašizolēties šajā laikā.

Savā Instgram profilā Bekhema publicējusi attēlu, kurā redzama kopā ar mājas mīluli. Attēlā Viktorija ir redzama mājas pidžamā un bez kosmētikas. Daudzi fani norāda, ka Viktorija izskatās bāla un nogurusi.

Komentārā pie attēla Bekhema norāda, ka cilvēkiem jāatrod laiks, lai arī saviem mājdzīvniekiem izrādītu rūpes un mīlestību. "Mēs tevi mīlam, Fig. Ko jūs darāt, lai mājdzīvnieki justos mīlēti?" jautā Viktorija.

Publicētais attēls saņēmis vairāk nekā 290 000 atzīmes "patīk".

View this post on Instagram

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Jau vēstīts, ka nesen bijusī britu popgrupas "Spice Girls" dalībniece, un modes ikona Viktorija Bekhema saviem sekotājiem vietnē Instagram parādījusi video, kurā redzama uzdejojam kopā ar dēlu pie pašas hita.

Viktorija Bekhema ir britu dziedātāja, dziesmu autore, dejotāja, uzņēmēja, aktrise un modele. Savas karjeras sākumā bija britu popgrupas "Spice Girls" dalībniece, popularitāti ir izpelnījusies arī ar modes dizaineres karjeru. Bekhema ir precējusies ar vienu no slavenākajiem angļu futbolistiem Deividu Bekhemu, ar kuru ir kopīgi četri bērni.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:04

Jaunākās diskusijas