Sirsnīgs solidaritātes žests! Tā Latvijā nogādās sejas maskas

Rita Lazda 27.marts 2020, 11:20
 
Ekrānšāviņš no twitter/ Ilze Viņķele
Šajās brīvdienās Latvijā tiks nogādāta pirmā lielā krava ar sejas aizsargmaskām un respiratoriem. Veselības ministre Ilze Viņķele mikroblogošanas vietnē twitter publicējusi foto, kurā redzams, kāds sveiciens rotā milzīgo sūtījumu.
"Ieskatieties, kas rakstīts uz banera. Mazs, bet tik sirsnīgs solidaritātes žests. Tās ir maskas un respiratori, kas ceļā no Ķīnas uz Latviju. Jābūt klāt nedēļas nogalē," piektdienas rītā mikroblogošanas vietnē twitter informēja ministre. Kā redzams, tad uz banera rakstītais teksts skan šādi: "Vienoti kopā. BOJCK ir kopā ar cilvēkiem Latvijā.

Ņemot vērā, ka šajos apstākļos grūtības pastāv visā pasaulē, individuālo aizsarglīdzekļu iegādes process nav vienkāršs, taču Nacionālais veselības dienests (NVD) velta visus iespējamos resursus, lai pēc iespējas ātrāk sagādātu nepieciešamo aizsarglīdzekļu daudzumu, šonedēļ ziņu aģentūrai LETA norādīja Veselības ministrijas pārstāve Anna Strapcāne.

Arī turpmāk loģistiku jeb piegādes procesu organizēšanu nodrošinās NVD. Savukārt individuālo aizsardzības līdzekļu iegādi veic arī pašas ārstniecības iestādes.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:33

Jaunākās diskusijas