Kivičs velta ļoti skarbus vārdus sievas bijušajam mīļotajam Bulim

tautaruna.lv 28.marts 2020, 9:45
 
Ekrānšāviņš no video
Pēc tam, kad mūziķis Andris Kivičs publiski atklāja, ka ir kopā ar gleznotāju Lieni Skulmi, šķiet viņu abu dzīves apmetušas ne vienu vien kūleni. Abi visai atklāti stāstījuši par kopdzīvi un arī laikā, kad Liene gaida abu kopīgo atvasi, Andris nekautrējas teikt skarbus vārdus vīrietim, ar kuru viņa sieva bijusi kopā iepriekš.

Interneta vietnē youtube.com šonedēļ ievietota intervija, kurā dziedātājs Andris Kivičs pastāstījis ne vien par to, kā abi ar Lieni piedalījušies realitātes šovā, bet arī to, kāpēc uzskata, ka aktieris Andris Bulis ir viens no lielākajiem kretīniem.

"Viņš bija kādreiz ar Lieni kopā, viņš dzīvoja ar Lieni kopā trīs gadus," norāda Andris Kivičs. Viņu arī sadusmo fakts, kā pēc to attiecību beigām viss tiek pasniegts.

"Bulis ir tāda līmeņa melis un kretīns, ka es otru Latvijā tādu nezinu," skarbs ir Lienes vīrs. Sarunas laikā Andris Kivičs arī nekautrējas atklāt sīkākas detaļas par sievas iepriekšējām attiecībām. Visu interviju vari noskatīties šeit.

Jau vēstīts, ka mūziķis Andris Kivičs un Liene Skulme apprecējās šī gada sākumā, bet jūlijā pasaulē nāks abu pirmā kopīgā atvase.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:12

Jaunākās diskusijas