Kramiņš: Muļķība ir nēsāt maskas un sēdēt mājās

tautaruna.lv 26.marts 2020, 19:14
 
Ģirts Ozoliņš/F64 Photo Agency
Pazīstamais vokālais pedagogs Edgars Kramiņš nekad nav baidījies paust savu viedokli par dažādām sabiedrībā aktuālām tēmām. Bieži vien pedagogs izsakās ļoti atklāti un skarbi. Šoreiz Kramiņš sociālajos tīklos paziņojis, ko patiesībā domā par jauno koronavīrusu Covid-19 un piesardzības pasākumiem.

"Covid-19 ir laboratoriski veidots, jo viņš ļoti ātri mutē.

Muļķība ir nēsāt maskas, muļķība ir sēdēt mājās, tāpat kā muļķība ir potēties, jo neviens mediķis nezina, ko satur šīs vakcīnas!

Katru gadu Itālijā no dažādām pataloģijām mirst 650 000 cilvēku gadā jeb vidēji 1 700 cilvēku dienā. Pagājušā gadā uzliesmoja vēdera vīruss (caurejas), šogad tas vērsts uz plaušu slimībām. Pagājušajā gadā Itālijā martā nomira tieši tik pat daudz cilvēku, cik šajā gadā," apgalvo vokālais pedagogs.

Cilvēki pauduši sašutumu par šādiem Kramiņa pieņēmumiem un centušies tos gāzt, taču pedagogs vairākkārt norāda, ka cilvēki nesaprot viņa teiktā jēgu.

Jau vēstīts, ka aizvadītajā diennaktī nedaudz pieaudzis ar jaunā koronavīrusa izraisītās slimības Covid-19 inficēto skaits Salaspils un Garkalnes novados, kuros agrāk inficēti bija viens līdz pieci cilvēki, bet tagad - seši līdz desmit, liecina Slimību profilakses un kontroles centra apkopotā informācija.

Visvairāk ar Covid-19 inficēto vēl joprojām ir Rīgā - 101 līdz 250, kam seko Jūrmala, kur inficēti 11 līdz 20 cilvēki.

Līdz šim Latvijā Covid-19 konstatēts 244 iedzīvotājam.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:44

Jaunākās diskusijas